Home / Fashion  / Η Natasha Oakley για την Yamamay

Η Natasha Oakley για την Yamamay

yamamay oakley cozyvibe fashion news
Το διάσημο μοντέλο στη νέα καλοκαιρινή καμπάνια της γνωστής εταιρείας.

H καλοκαιρινή διαφημιστική εκστρατεία της Yamamay για το 2017 ξεκινά με τρεις σημαντικές Capsule συλλογές που αντικατοπτρίζουν τις προτάσεις της εταιρείας σε ό, τι αφορά στο νέο στυλ και πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η νέα καλλονή μούσα της Yamamay, δεν είναι άλλη από την διάσημη Αυστραλέζα Natasha Oakley, την αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των κοινωνικών δικτύων, της οποίας το προφίλ @TASHOAKLEY έχει 2 εκατομμύρια οπαδούς!

Ξανθιά, φωτεινή και χαρούμενη, με εκπληκτικό σώμα, η Natasha Oakley είναι η απόλυτη προσωποποίηση του στυλ της γυναίκας Yamamay: μια φυσική, κομψή, θηλυκή ομορφιά, η οποία σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Γνωστή και ως bikini blogger, εισβάλλει στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της στα κύματα και στην παραλία και γοητεύει τους οπαδούς της με τα φανταστικά πλάνα της. Τα πιο δημοφιλή περιοδικά μόδας ανά τον κόσμο, αφιερώνουν εξώφυλλα και άρθρα στην εκρηκτική ενέργεια της νέας βασίλισσας της παραλίας. Γι’ αυτό και η Natasha με τις υπέροχες καμπύλες της, είναι η πρέσβειρα των νέων σειρών ANNI’70 και RESORT της Υamamay-Καλοκαίρι 2017 αλλά και της νέας σειράς μαγιό SCULPT, της μίνι συλλογής shapewear για την παραλία, από ύφασμα υψηλών επιδόσεων.

SEVENTIES

Seventies reloaded! Η capsule collection επαναφέρει το στυλ των ‘70s στο beachwear, στο ύφασμα και στο χρώμα. Φρέσκα σχέδια θυμίζουν τα “μίνι” μαγιό με χαμηλή μέση, κορδόνια, από λαμέ υφάσματα σε λαμπερά χρώματα, που χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη δεκαετία μόδας.
Το bandeau πολλαπλών εφαρμογών και το ολόσωμο με το βαθύ και σεξυ ντεκολτέ είναι απαραίτητα.

yamamay resort cozyvibe yamamay resort cozyvibe yamamay resort cozyvibe fashion news

RESORT

Η κομψότητα είναι τρόπος ζωής. Η κομψή και καλοντυμένη γυναίκα εκτός από ρούχα επιπέδου διαλέγει φυσικά και αντίστοιχα μαγιό. H πολυτελής συλλογή κάψουλα σχεδιάστηκε γι’ αυτήν τη γυναίκα που θέλει να είναι τέλεια και ελκυστική ανά πάσα στιγμή, είτε πρόκειται για ένα απεριτίφ στην παραλία, είτε για πάρτι στην πισίνα ή σε σκάφος αναψυχής.

Το ολόλευκο ολόσωμο, από ύφασμα σαρμέζ με απίθανα βολάν στους ώμους, το μάξι φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, που φοριέται και πάνω από το μαγιό, για σοφιστικέ εμφανίσεις, το τοπ μπαντό με βολάν και το υπέροχο ντραπέ ολόσωμο με ενίσχυση στο στήθος, επίσης από ύφασμα σαρμέζ σε μαύρο και σικλαμέν καθώς επίσης και η αντίστοιχη ολόσωμη halter φόρμα αποτελούν τα πιο λαμπερά κομμάτια της σειράς
Πιο μοντέρνα, αλλά ιδιαιτέρως κομψά, τα μοντέλα gingham είναι κατασκευασμένα από μείξεις υφασμάτων και διακοσμημένα με χειροποίητα κεντήματα που τα καθιστούν ιδανικά για glamourous εμφανίσεις.

Μια πρόταση για μέρα και νύχτα, για κάθε γυναίκα σε όποια εκδοχή κι αν προτιμά.

yamamay 70s cozyvibe fashion news yamamay 70s cozyvibe fashion news

SCULPT

Νέα μοντέλα που επιβεβαιώνουν την μεγάλη επιτυχία της συλλογής Sculpt Beachwear, της σειράς shapewear για την παραλία, κατασκευάζεται από το πρωτοποριακό ύφασμα SENSITIVE που σμιλεύει το σώμα και υποστηρίζει τις καμπύλες για μια αξιοζήλευτη σιλουέτα.
Ψηλόμεσο μπικίνι και ολόσωμο σε μαύρο, βιολετί και βαθύ μπλε-μοβ, αλλά και σε υπέροχη,
φίνα διχρωμία από λευκό και μαύρο ενισχύουν το “sculpt effect”.

yamamay sculpted cozyvibe fashion news yamamay sculpted cozyvibe fashion news yamamay sculpted cozyvibe fashion news

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια στα καταστήματα Yamamay (Τσιμισκή 97 και Mediterranean Cosmos).

www.yamamay.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?