Home / Fashion  / Η Naomi Osaka είναι η νέα πρέσβειρα του Louis Vuitton

Η Naomi Osaka είναι η νέα πρέσβειρα του Louis Vuitton

Ο οίκος Louis Vuitton ανακοίνωσε τη νέα brand ambassador του, τη Naomi Osaka.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

Η Naomi είναι μια από τις διασημότερες παίκτριες tennis και τώρα ήρθε η στιγμή της να μπει και στον κόσμο της μόδας. Ο Nikolas Ghesquière, artistic director της γυναικείας συλλογής του οίκου, διάλεξε τη Naomi για να παρουσιάσει τη νέα του collection για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2021. Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι του Nikolas με την όμορφη Naomi να φοράει ένα κομμάτι της συλλογής, που θυμίζει πολύ το στυλ που έχει στα γήπεδα του tennis, και μια signature τσάντα του οίκου, επισφραγίζοντας τη νέα συνεργασία. Επιπλέον, η Naomi αποτελεί και την πρώτη μαύρη γυναίκα που έγινε brand ambassador του Louis Vuitton.

 

Courtesy of Louis Vuitton

 

 

“Εκτός από το tennis, ένα μεγάλο πάθος μου είναι και η μόδα. Είναι τεράστια τιμή μου να δουλεύω με τον Nikolas, τον οποίο και θαυμάζω τόσο πολύ. Δεν υπάρχει πιο iconic brand από τον Louis Vuitton και το να γίνω brand ambassador του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”, δηλώνει η Naomi.

 

 

«Η Naomi είναι μια εξαιρετική γυναίκα που εκπροσωπεί τη γενιά της και είναι επίσης πρότυπο για όλους. Η καριέρα και οι πεποιθήσεις της αποτελούν πηγή έμπνευσης μου”, δήλωσε ο Ghesquière.

 

www.louisvuitton.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.