Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Naomi Osaka αποχώρησε από το Roland Garros

Η Naomi Osaka αποχώρησε από το Roland Garros

Την οικειοθελή αποχώρηση της, από το Ronald Garros, ανακοίνωσε η Naomi Osaka, προκαλώντας τεράστια έκπληξη.

 

Το Grand Slam του Παρισιού δεν θα έχει, πλέον, την ευκαιρία να φιλοξενεί την Naomi Osaka.  Η παίκτρια του tennis, η οποία βρίσκεται στο νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της. Όλα συνέβησαν μετά την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν συνεντεύξεις και να μιλούν στους εκπρόσωπους του Τύπου.

 

Η Naomi αρνήθηκε να μιλήσει, με τη διοργάνωση να την προειδοποιεί ότι η συμπεριφορά της, μπορεί να την οδηγήσει σε αποκλεισμό. Μετά την άρνηση της και την επιβολή προστίμου 15.000 δολαρίων, η αθλήτρια αποφάσισε να αποχωρήσει. Αποκάλυψε ότι πάσχει από κατάθλιψη και πολύ άγχος και ότι αυτές οι συνεντεύξεις βλάπτουν τη ψυχική υγεία της. Τονίζει πώς με αυτό τον τρόπο δε σεβάστηκαν την υγεία της και εύχεται στο μέλλον η διοργάνωση να νοιάζεται περισσότερο για τη ψυχολογία των αθλητών.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.