Home / Beauty  / Η Naomi Campbell είναι η πρώτη πρέσβειρα του make up brand Pat McGrath Labs

Η Naomi Campbell είναι η πρώτη πρέσβειρα του make up brand Pat McGrath Labs

Η Naomi Campbell είναι η πρώτη πρέσβειρα του make up brand Pat McGrath Labs
Το θρυλικό supermodel Naomi Campbell γίνεται η μούσα της Pat McGrath. 

Η καλλονή Naomi Campbell γίνεται η πρώτη πρέσβειρα της εταιρείας καλλυντικών Pat McGrath Labs της διάσημης Βρετανίδας make up artist, Pat McGrath. 

 

Η make up artist που έχει διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο γνωρίζεται και συνεργάζεται με την Naomi εδώ και 25 χρόνια τουλάχιστον και τρέφει βαθιά εκτίμηση για εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένη που η αδερφή μου Ναόμι Κάμπελ είναι το πρώτο μας επίσημο πρόσωπο στο Pat McGrath Labs» και συνέχισε λέγοντας «Η ομορφιά της Ναόμι είναι ασύγκριτη, αλλά αυτό που την κάνει πραγματικά ξεχωριστή και απόλυτη μούσα McGrath, είναι η θρυλική αφοσίωσή της, το απαράμιλλο επαγγελματικό ήθος της και η υπέροχη ψυχή της».

 

Η Naomi Campbell είναι η πρώτη πρέσβειρα του make up brand Pat McGrath Labs

Pat Mcgrath Labs

 

Η Naomi Campbell είπε με τη σειρά της: «Είναι απόλυτη τιμή να είμαι το νέο και πρώτο επίσημο πρόσωπο των Pat McGrath Labs» προσθέτοντας «Η Πατ είναι η οικογένεια που έχω επιλέξει και μια αναμφισβήτητα δημιουργική δύναμη στον κλάδο ομορφιάς που βρίσκεται στη ζωή μου από τα πρώτα στάδια της καριέρας μου». 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.patmcgrath.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!