Home / Men  / Η Missoni Sping 2022 collection εμπνέεται από την αισθητική και το πνεύμα του coolness

Η Missoni Sping 2022 collection εμπνέεται από την αισθητική και το πνεύμα του coolness

Ο σχεδιαστής Missoni Ottavio γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυση του οίκου με μια Missoni Spring 2022 collection.

Ο Missoni Ottavio εμπνέεται από την αισθητική και το πνεύμα του coolness για την ολοκαίνουργια Missoni Spring 2022 συλλογή. Με ένα ιδιαίτερο πάθος για το χρώμα, τα γεωμετρικά μοτίβα, τα πλεκτά και την ύπαιθρο, προσφέρει μια σειρά ένδυσης υψηλής ποιότητας για urban και σύγχρονους άνδρες. Η ζακέτα, signature κομμάτι του οίκου, βρίσκεται στο επίκεντρο της συλλογής με μια σειρά από παραλλαγές από μοτίβα.

 

 

Η παράδοση της εταιρείας, με τα πλεκτά, γιορτάζεται μέσα από το πουλόβερ και τα βαμβακερά κοστούμια. Πολύχρωμα ή minimal χαρίζουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο street style σας. Δίνοντας έμφαση στην κληρονομιά του brand, η συλλογή περιλαμβάνει λειτουργικά μπουφάν και φούτερ σχεδιασμένα με το ζιγκ-ζαγκ της Missoni.

 

 

Εν μέσω της πανδημίας, όλο και περισσότερα brands αρχίζουν να “ξεσκονίζουν” τις παλαιότερες συλλογές τους και να τελούν φόρο τιμής στην κληρονομιά τους. Το ήθος και ο πολιτισμός που έχει δημιουργήσει προσφέρουν μια ανεξαρτησία στο street style και ενισχύουν το casual ντύσιμο.

 

 

Photos Courtesy: Missoni

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.