Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Mila Kunis πρωταγωνιστεί στο νέο thriller του Netflix!

Η Mila Kunis πρωταγωνιστεί στο νέο thriller του Netflix!

Mila Kunis

Η ταλαντούχα Mila Kunis πρόκειται να ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο καινούργιο thriller του Netflix, Luckiest Girl Alive.

 

Χωρίς αμφιβολία, η Mila Kunis αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood. Αποτελεί μια από τις λίγες, που ενώ ξεκίνησε από σειρά, κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο. Φέτος, ετοιμαζόμαστε να τη δούμε στο ντεμπούτο της στο Netflix με το thriller, Luckiest Girl Alive. Θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε ξανά σε μια πιο σκοτεινή πλευρά της και ανυπομονούμε. Εδώ και λίγα χρόνια, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την υποκριτική, οπότε το Netflix στάθηκε δύο φορές τυχερό, καθώς θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή της.

 

 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Netflix, η ταινία μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το διήγημα της Jessica Knoll. Πρωταγωνίστρια η Ani Fanelli, η οποία φαίνεται να τα έχει όλα: δουλειά σε glamorous περιοδικό, επιτυχημένο γάμο και υπέροχο διαμέρισμα. Όταν ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ της ζητάει να μιλήσει για ένα τραγικό συμβάν που συνέβη στο σχολείο της, αναθεωρεί. Το γεγονός την οδηγεί να ανακαλέσει όσα της συνέβησαν στο παρελθόν και να δει την αλήθεια “πίσω” από τη φτιαγμένη ζωή της. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Mike Barker, γνωστός από την ταινία Jessica Knoll. Ευχόμαστε να ανακοινωθεί σύντομα η επίσημη ημερομηνία προβολής!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.