Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Michaela Coel έκλεψε τις εντυπώσεις στα BAFTA Television Awards

Η Michaela Coel έκλεψε τις εντυπώσεις στα BAFTA Television Awards

Γνωρίστε τη νικήτρια των BAFTA Television Awards, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

Η Michaela Coel γεννήθηκε στις 1 Οκτωβρίου του 1987 στο Λονδίνο. Έχει δηλώσει ότι στα χρόνια του δημοτικού σχολείου είχε δεχθεί ρατσιστικά σχόλια, λόγω του χρώματος της, γεγονός που δε συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια. Στην αρχή φοίτησε Λογοτεχνία και Θεολογία, αλλά αργότερα αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο της και να σπουδάσει Μουσική και Υποκριτική.

 

 

Τα πρώτα χρόνια απήγγειλε ποίηση, ανοίγοντας θεατρικές παραστάσεις. Αργότερα, ξεκίνησε να ηχογραφεί και τα δικά της τραγούδια και να πρωταγωνιστεί σε παραστάσεις της σχολής, με μεγάλη επιτυχία. Το 2014 συμμετείχε στο δράμα του Channel 4, Top Boy, και συνέχισε την υποκριτική στο θέατρο. Η σειρά Chewing Gum την έκανε γνωστή στο κοινό.

 

 

Έχει συμμετάσχει στις εξής ταινίες και σειρές: Been so long, Stars Wars, Black Mirror, Black Earth rising, κ.α. Η σειρά που πρωταγωνίστησε πέρυσι, το I May destroy you, αποθέωσε το ταλέντο της και υπήρξε τεράστια επιτυχία. Της χάρισε και βραβείο στα χθεσινά Bafta.

 

 

Ανήκει στις κατηγορίες του Time Magazine με τους 100 most influential people of 2020, καθώς και στη λίστα της Vogue με τις most influential women. Οι δυο σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει βασίζονται σε ιστορίες της πραγματικής της ζωής.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.