Home / Beauty  / Η MCM δημιούργησε το πρώτο της άρωμα

Η MCM δημιούργησε το πρώτο της άρωμα

Η MCM μπήκε στον κόσμο της ομορφιάς, κυκλοφορώντας ένα νέο και εκπληκτικό άρωμα.

 

Ο κόσμος της ομορφιάς και των αρωμάτων καλωσορίζει το fashion brand MCM. Το ολοκαίνουργιο fragrance της εταιρείας κυκλοφορεί με το όνομα Signature Eau de Parfum και υπόσχεται να σας χαρίσει μια signature μυρωδιά. Εμπνέεται από το κλασικό σακίδιο του brand, φέρνοντας μια κλασική, αλλά και σύγχρονη επιλογή, που θα σας εκπλήξει. Αναφέρεται σε ένα κοινό που δεν περιορίζεται από κανόνες, φύλο, όρια και τοποθεσία και θέτει το ταξίδι ως μια δημιουργική έκφραση.

 

 

“Στο επίκεντρο βρίσκεται το συναίσθημα που μας προκαλεί ένα ταξίδι και ένας νέος προορισμός. Η MCM, μια επωνυμία με ισχυρή ταξιδιωτική κληρονομιά, θέλει να κατανοήσει την ουσία της ανακάλυψης, μέσα από το συναίσθημα που αποπνέει το νέο άρωμα. Το καινούργιο άρωμα φέρνει το κοινό πιο κοντά σε ένα ταξίδι, σε φανταστικούς, ψηφιακούς και φυσικούς τόπους”, δήλωσε ο Dirk Schönberger, creative director του brand.

 

 

Εμποτισμένο με κορυφαίες νότες βατόμουρου και βερίκοκου, είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις γλυκές μυρωδιές. Περιλαμβάνει λευκή παιώνια, βιολετί, λευκά βρύα και βανίλια. Το επιλεγμένο γιασεμί συναντάει το καθαρό ξύλο και το καθαρό Ambrox Super. Ως αποτέλεσμα, το άρωμα είναι ένα άρωμα λουλουδιού “από ξύλο”. 

 

 

www.mcm.com

Photos Courtesy: MCM

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.