Home / Fashion  / Η Mary Mare Collection της Mary Katrantzou μας ταξιδεύει

Η Mary Mare Collection της Mary Katrantzou μας ταξιδεύει

mary mare by mary katrantzou
Η Mary Katrantzou κυκλοφόρησε την νέα της collection Mary Mare και μας ταξιδεύει σε όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς!

 

Παρά της δυσκολίες και την αβέβαιη κατάσταση που βιώνει όλος ο κόσμος, η Mary Katrantzou δεν το έβαλε κάτω και κυκλοφόρησε μια νέα collection με έμπνευση από ηλιόλουστους, καλοκαιρινούς προορισμούς όπως οι Κάννες, η Νίκαια, η Ελλάδα, το Πορτοφίνο, το Μόντε Κάρλο, η Βενετία, το Ντουμπρόβνικ, η Κόστα Μπράβα, η Κυανή Ακτή και άλλοι.

 

All photos Courtesy of Mary Katrantzou

 

 

Prints με κοχύλια, τροπικά λουλούδια, γραμματόσημα με σκηνές από ονειρεμένα τοπία και bold χρώματα σε γεωμετρικά σχέδια διακοσμούν τα κομμάτια της Mary Mare Collection, η οποία περιέχει φούστες, παντελόνια, πουκάμισα, καφτάνια, τουνίκ και άλλα. Μακριά φορέματα ιδανικά για brunch στην παραλία ή ονειρεμένα βράδια κάτω από τ’ αστέρια. Σχέδια που σε ταξιδεύουν νοητά σε όμορφες πόλεις.

 

mary mare by mary katrantzou mary mare by mary katrantzou

All photos Courtesy of Mary Katrantzou

 

Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια, που κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, ξεχωρίζει πάντα για τις όμορφες, με ιδιαίτερα πάντα prints δημιουργίες της. Η Mary Katrantzou, όπως και πολλοί άλλοι σχεδιαστές, έπρεπε να προσαρμοστεί και να βρει λύσεις για να συνεχίσει να είναι δημιουργική και να εξελίξει εμπορικά to brand της σε μια εποχή που ούτε το προσωπικό, αλλά ούτε και οι πόροι είναι άμεσα διαθέσιμοι.

 

https://www.instagram.com/p/B_zqsXFFoDT/

 

Το 20% των πωλήσεων της συλλογής Mary Mare θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

 

Δείτε την εδώ:

www.marykatrantzou.com

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?