Home / Beauty  / Η Marion Cotillard είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No5

Η Marion Cotillard είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No5

Η Marion Cotillard είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No5
H Marion Cotillard το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του θρυλικού αρώματος. 

Η αγαπημένη ηθοποιός ενσαρκώνει απόλυτα τις έννοιες της κομψότητας, της αυθεντικότητας και της φινέτσας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο επιλέχθηκε από τον οίκο Chanel ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του θρυλικού αρώματος Chanel No5. Όπως δήλωσε και εκπρόσωπος της Chanel η Marion Cotillard εκφράζει περίφημα τη γαλλική φυσική ομορφιά, έχοντας ένα ακαταμάχητο “je ne sais quoi” και μεταφέροντας την κομψότητά της στην εικόνα του iconic αρώματος. 

 

Μετά από άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του διεθνούς στερεώματος όπως η Catherine Deneuve, η Nicole Kidman και η Audrey Tautou η chic Marion Cotillard αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει το άρωμα που θεωρείται πλέον εμβληματικό. 

 

 

Η ηθοποιός δέχθηκε κατευθείαν την πρόταση του οίκου και όπως φαίνεται είναι πανευτυχής που ανέλαβε αυτό τον νέο beauty ρόλο, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται το πρόσωπο καμπάνιας για ένα άρωμα. Και μάλιστα ποιο άρωμα; Το άρωμα που αγαπούν εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο και σηματοδοτεί την απελευθέρωση της θηλυκότητας της δεκαετίας του ΄20.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!