Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του J12 της Chanel

Η Margot Robbie είναι το νέο πρόσωπο του J12 της Chanel

Η ηθοποιός Margot Robbie πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του J12 του οίκου Chanel.

 

Από τ0 2018 η Margot Robbie ανήκει στην οικογένεια της Chanel. Θεωρείται στενή φίλη του οίκου και global ambassador του, συμμετέχοντας σε καταπληκτικές καμπάνιες. Η ηθοποιός επιλέγει πιστά τον οίκο για τις red carpet εμφανίσεις της, και όχι μόνο, όπου η ομορφιά και η κομψότητα της ταιριάζει τέλεια με την ταυτότητα της Chanel. Αυτές τις ημέρες, ο οίκος ανακοίνωσε πώς η Margot θα είναι το νέο πρόσωπο του J12 ρολογιού.

 

 

Στην καμπάνια η ηθοποιός μοιράζεται τις στιγμές του χρόνου, και κυρίως πώς κάποια δευτερόλεπτα της άλλαξαν τη ζωή. Ο χρόνος και η αξία του είναι κάτι που αντιπροσωπεύει τη Chanel, τον οίκο που έχει δημιουργηθεί από γυναίκες που ξέρουν να ακολουθούν τα ένστικτά τους. Για την Margot το να ανήκει στην οικογένεια του brand είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ενθουσιασμένη για όλες τις καμπάνιες και λατρεύει το πώς η Chanel υμνεί τη γυναίκα και τη μόδα. Παράλληλα, θα συμμετέχουν και οι: Keira Knightley, Lily Rose Depp, Naomi Campbell, κ.α.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.