Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Maisie Williams συνεργάζεται με την H&M για έναν καλύτερο κόσμο!

Η Maisie Williams συνεργάζεται με την H&M για έναν καλύτερο κόσμο!

Maisie Williams

Η ηθοποιός Maisie Williams ένωσε τις δυνάμεις της με τη H&M για να ηγηθεί την παγκόσμια πρωτοβουλία της για μια πιο βιώσιμη βιομηχανία της μόδας.

 

Όλο και περισσότερες οι προσπάθειες της βιομηχανίας της μόδας για ένα πιο βιώσιμο και φιλικό, προς το περιβάλλον, μέλλον. Η H&M έθεσε ως στόχο την αποκλειστική χρήση ανακυκλωμένων υλικών μέχρι το έτος 2030. Αποφάσισε να ορίσει την ηθοποιό Maisie Williams, ως νέα brand ambassador, αλλά και ως σημαντικό συνοδοιπόρο για αυτό το “πράσινο” ταξίδι. Για έναν χρόνο η Maisie θα ενθαρρύνει την επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση και τη μεταποίηση των ρούχων.

 

 

“Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι επιτέλους τα νέα της συνεργασίας μου με την H&M, ως Παγκόσμια Πρέσβειρα Αειφορίας. Aνυπομονώ να δείτε τι έχουμε ετοιμάσει. Από αυτή τη θέση και σε στενή συνεργασία με ειδικούς της H&M, θα ηγηθώ διαφόρων πρωτοβουλιών αειφορίας. Παράλληλα, θα διαμορφώσουμε το δρόμο προς μία προσιτή και κυκλική βιομηχανία της μόδας”, δήλωσε η Williams.

 

 

 Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι η χρήση 100% ανακυκλωμένων ή άλλων αειφόρων υλικών για τα υφάσματα όλων των brands του Ομίλου H&M, έως το 2030. Σύμφωνα με την ηθοποιό ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και να διαμορφώσουμε μία πιο βιώσιμη παραγωγική δραστηριότητα. Έτσι, θα πετύχουμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας για την επόμενη γενιά.

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.