Home / Beauty  / Η Lunar New Year beauty collection είναι εμπνευσμένη από τη Χρονιά του Αρουραίου

Η Lunar New Year beauty collection είναι εμπνευσμένη από τη Χρονιά του Αρουραίου

Η Lunar New Year beauty collection είναι εμπνευσμένη από τη Χρονιά του Αρουραίου
Η νέα beauty συλλογή που υπόσχεται να μας φέρει καλή τύχη. 

Εμπνευσμένη από το κινέζικο Ωροσκόπιο, σύμφωνα με το οποίο το 2020 είναι η Χρονιά του Αρουραίου, η μπράντα Colourpop,  δημιούργησε μία καινούργια συλλογή καλλυντικών για τη Νέα Χρονιά, καλώντας τις beautistas και όχι μόνο να καλωσορίσουν το νέο έτος με ανανεωμένο νεσεσέρ. 

 

 

 

Η Lunar New Year Collection, στην οποία είναι φυσικά πρωταγωνιστής ένας γλυκός αρουραίος, υπόσχεται να φέρει τύχη στις κατόχους της ώστε το 2020 να είναι μία ακόμη πιο καλή και δημιουργική χρονιά. Στη συλλογή περιλαμβάνονται 3 beauty items που το καθένα ξεχωριστά έχει στόχο να δώσει αυτό το ιδιαίτερο touch στο μακιγιάζ και την επιδερμίδα μας. 

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από το Lucky you kit με δύο αποχρώσεις ρουζ, ένα ροδακινί και ένα χρυσό, το σετ Good fortune με τρία lipglosses σε αποχρώσεις του παθιασμένου κόκκινου και τέλος, το White tea face milk που ενυδατώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την παράλληλα βελούδινη. Όλα τα προϊόντα της συλλογής είναι vegan και cruelty free. 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα συλλογή στο colourpop.com.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!