Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Lady Gaga σε μια φαντασμαγορική συνεργασία με τις σαμπάνιες Dom Pérignon

Η Lady Gaga σε μια φαντασμαγορική συνεργασία με τις σαμπάνιες Dom Pérignon

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Lady Gaga κυκλοφορεί μια limited edition συλλογή από σαμπάνιες, σε συνεργασία με την εταιρεία Dom Pérignon.

 

 

Μοναδική, εντυπωσιακή και απίστευτα επιβλητική, η Lady Gaga παρουσίασε την καινούργια της συνεργασία με έναν τρόπο που μόνο αυτή ξέρει.  Ως μια βασίλισσα από έναν φανταστικό κόσμο, φωτογραφήθηκε μπροστά από την ένδειξη “Queendom”. Η ίδια και ο φωτογράφος, Nick Knight, εξήγησαν πώς μέσα από την καμπάνια γεννιέται μια θεϊκή φαντασία. Ένας όμορφος και χαρούμενος κόσμος που βρίσκεται μόνο στα όνειρα των ανθρώπων. Για τους δύο συνεργάτες, η φαντασία είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας.

 

Courtesy of Dom Pérignon

 

Μας κάνει να ονειρευόμαστε και να τροφοδοτούμε τη δημιουργικότητά μας. Τώρα, ο κόσμος χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ μια γιορτή. Η τραγουδίστρια στοχεύει στο να αγγίζει ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να γιορτάσει τη χαρά της ζωής, την ενέργεια, τη φαντασία και το όραμα του καθένα από εμάς.

 

Courtesy of Dom Pérignon

 

Εκτός από τα ιδιαίτερα μπουκάλια, η συνεργασία περιλαμβάνει και ένα μοναδικό γλυπτό. Σχεδιάστηκε από τη Lady Gaga και τη Nikola Formichetti, μακροχρόνια και πολύ έμπιστη συνεργάτης της. Το γλυπτό λειτουργεί ως πέπλο του Dom Pérignon Rosé Vintage 2005 και περιλαμβάνει 110 αποκλειστικά κομμάτια. Τα έσοδα θα δοθούν στο ίδρυμα της τραγουδίστριας, Born this Way.

 

Courtesy of Dom Pérignon

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.