Home / Beauty  / Η Kylie Jenner κυκλοφορεί νέα εορταστική συλλογή καλλυντικών

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί νέα εορταστική συλλογή καλλυντικών

Η Kylie Jenner με νέα εορταστική συλλογή
Μία νέα γιορτινή collection από την Kylie Cosmetics. 

Η Kylie Jenner “ξαναχτυπά” με νέα συλλογή από καλλυντικά με εορταστικό vibe. Η καινούργια collection που ξεχωρίζει για το λαμπερό packaging της, φαίνεται πως δημιουργήθηκε για να φέρει τη χριστουγεννιάτικη μαγεία στις καρδιές μας λίγο πιο νωρίς αυτή τη χρονιά. 

 

Η Kylie Jenner με νέα εορταστική συλλογή

Η Kylie Jenner κυκλοφορεί νέα εορταστική συλλογή καλλυντικών

 

The insides. 

Η νέα συλλογή Kylie Holiday Collection περιλαμβάνει μία παλέτα με σκιές για τα μάτια, lipglosses, κραγιόν και μολύβι χειλιών για ολοκληρωμένο μακιγιάζ, ρουζ και highlighters. Τα νέα καλλυντικά έρχονται σε πλήθος αποχρώσεων για όλες τις επιδερμίδες, ενώ οι συσκευασίες τους κινούνται στην παλέτα του γλυκού ροζ, με λαμπηρίζοντα αστεράκια και ασημί glam στοιχεία.  Για αυτό ακριβώς τα νέα καλλυντικά είναι τόσο εορταστικά και χαρούμενα. 

 

https://www.instagram.com/p/B3iePkZnTzM/

 

Η Kylie Jenner δεν σταματά να κυκλοφορεί νέες συλλογές και σκέφτεται πάντοτε το επόμενο βήμα, έχοντας διαρκώς κάτι καινούργιο να προσφέρει στον χώρο του beauty. Εμείς αναμένουμε την κυκλοφορία της συλλογής και είμαστε προετοιμασμένοι για το επόμενο beauty λανσάρισμά της. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!