Home / Beauty  / Η Kylie Jenner έγινε ξανθιά

Η Kylie Jenner έγινε ξανθιά

Η Kylie Jenner έγινε ξανθιά
Νέο look για  την Kylie Jenner: έγινε κατάξανθη! 

Οι αδερφές Kardashian – Jenner (είναι και πολλές!) δεν σταματούν να μας απασχολούν. Αυτή είναι μάλλον και η πιο αγαπημένη τους ασχολία. Αυτή τη φορά η Kylie Jenner μετά το νέο λανσάρισμα της beauty συνεργασίας της με την αδερφή της Kendall για τη limited edition συλλογή, απασχολεί το Instagram με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Η νεαρή επιχειρηματίας δεν είναι πλέον μελαγχρινή όπως ήταν. 

 

https://www.instagram.com/p/CByh1CoHrUM/

 

H Kylie Jenner λοιπόν αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει ξανθιά, κατάξανθη. Η αλήθεια είναι πως το νέο της hair color και look της πήγε περίφημα και εκείνη κατενθουσιασμένη ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο προσωπικό της account. Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της έβγαλε selfie και έγραψε κάτω από τα post της: Στην πρώτη ανάρτηση «Χθες το βράδυ» και στη δεύτερη ανάρτηση «Ήταν τόσο καλό που έπρεπε να ανεβάσω και μια δεύτερη».

 

https://www.instagram.com/p/CBziRyznr6E/

 

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως ό,τι μαλλί, ό,τι hairlook κι αν κάνει της ταιριάζει! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!