Home / Beauty  / Η Kim Kardashian γιορτάζει με την Flashing Lights collection!

Η Kim Kardashian γιορτάζει με την Flashing Lights collection!

Η Kim Kardashian κυκλοφορεί νέα σειρά make up για τα γενέθλιά της! 

 

Θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά της που θα είναι πολύ σύντομα, η Kim Kardashian West κυκλοφορεί τη νέα της σειρά καλλυντικών Flashing Lights για να μοιραστεί αυτή τη χαρούμενη μέρα με τους fans της!

 

 

Η Kim Kardashian πρόκειται να κλείσει τα 38 της χρόνια την ερχόμενη Κυριακή και αποφάσισε να το γιορτάσει, χαρίζοντας λάμψη στους θαυμαστές της. Δημιούργησε λοιπόν μια νέα συλλογή καλλυντικών η οποία όπως μαθαίνουμε και από τους χρήστες του Twitter, που έχουν κατενθουσιαστεί, είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής! 

 

 

Η πολύχρωμη σειρά καλλυντικών περιλαμβάνει 7 διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις που από ό,τι φαίνεται είναι λαμπερές σκιές για τα μάτια, χωρίς όμως να είμαστε απόλυτα σίγουροι, καθώς το brand δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι ακόμη. 

 

 

Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει το απόγευμα της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου στο site τους kkwbeauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!