Home / Fashion  / Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Burberry

O Riccardo Tisci δημιούργησε μια νέα καλοκαιρινή συλλογή για τον οίκο Burberry, η οποία και πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα στην επίσημη πλατφόρμα του.

Πρωταγωνίστρια της νέας TB monogram καμπάνιας, η Kendall Jenner, η οποία ποζάρει και γοητεύει τον φακό, φορώντας ένα bodysuit, με το νέο ανανεωμένο logo του οίκου.

 

 

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από την ίδια στο σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα το μοντέλο πρωταγωνιστεί και σε ένα CGI video, το οποίο τραβήχτηκε από τον Nick Knight, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Peter Saville και styling της Katie England. Το video είναι επηρεασμένο από την αισθητική του Helmut Newton, με την Kendall Jenner να υποδύεται τέσσερις χαρακτήρες, με ρούχα της νέας TB Summer Monogram collection.

 

 

 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το top model συνεργάζεται με τον οίκο Burberry και δηλώνει για μία ακόμη φορά χαρούμενη, καθώς ο Tisci της έδωσε την ευκαιρία να βάλει το δικό της καλλιτεχνικό άγγιγμα στις φωτογραφίες.

 

 

Η έμπνευση ήταν κοινή με την περσινή καμπάνια του οίκου, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Gigi Hadid, μεταμορφωμένη σε αγόρι, κύριο, κορίτσι και κυρία, αφού πάντα στόχος του Tisci εξακολουθεί να είναι το να απευθυνθεί σε πελάτες διαφορετικών ηλικιών και φύλου.

 

Το μονόγραμμα του οίκου εμφανίζεται σε σκούρο μπεζ, μπλε, γκρι και πορτοκαλί χρώμα, πάνω σε μαντήλια, sneakers, φούτερ και εσπαντρίγιες.

 

Η συλλογή θα είναι από σήμερα διαθέσιμη online, καθώς και σε επιλεγμένα brand stores ανά τον κόσμο, ενώ από τις 8 Ιουλίου θα ανέβει και στην πλατφόρμα του Farfetch, μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα απόκτησης της συλλογής από πελάτες σε 150 χώρες.

 

Courtesy Photo/Burberry and Kendall Jenner/Bu

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath