Home / Fashion  / Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Burberry

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Burberry

Ο οίκος λάνσαρε τη νέα του καμπάνια σε συνεργασία με τη Vivienne Westwood.

Oλοκληρώθηκε η καμπάνια της νέα Burberry συλλογής σε συνεργασία με τη Vivienne Westwood, με creative dierector τον Riccardo Tisci, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα, ότι η Westwood ήταν από τις πρώτες σχεδιάστριες που τον ενέπνευσαν να ασχοληθεί με τη μόδα.

 

Η ξεχωριστή συλλογή περιλαμβάνει jackets, παντελόνια, μεταξωτά πουκάμισα, kilts, καλσόν, παπούτσια κ.α, όλα με την ιδιαίτερη punk ματιά της σχεδιάστριας και πάντα με το χαρακτηριστικό, καρό logo της Burberry.

 

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο David Sims, με εξίσου ιδιαίτερους πρωταγωνιστές, όπως η Kate Moss, η ίδια η Vivienne Westwood, ο Andreas Kronthaler, η Sistren και ο Leonard Emmanuel, όλοι ντυμένοι με limited edition κομμάτια της νέας συλλογής.

 

 

 

 

 

Μια καθαρόαιμη λονδρέζικη συλλογή, μέσα από την οποία η Westwood και ο Tisci υποστηρίζουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Cool Earth”, που στηρίζει τη διατήρηση των δασών στις τροπικές χώρες. Μάλιστα, ένα oversized T-shirt που γράφει “Cool Earth has a plan to save the rainforest” με τον γραφικό χαρακτήρα της Westwood, είναι αφιερωμένο στη συγκεκριμένη ενέργεια.

 

 

Η σχεδιάστρια δημιούργησε 4 custom κομμάτια, τα οποία θα δημοπρατηθούν, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, να δοθούν στον οργανισμό. Οι τιμές θα ξεκινούν από 70 δολάρια και η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο, αλλά και online στο burberry.com.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath