Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Self Portrait

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Self Portrait

Το iconic μοντέλο είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Self Portrait, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021.

 

Ο οίκος Self Portrait ανακοίνωσε, γεμάτος ενθουσιασμό, ως επίσημο πρόσωπο της νέας καμπάνιας την Kate Moss. Το supermodel προσκλήθηκε από το brand, με έδρα το Λονδίνο, για να αναδείξει την καινούργια collection, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021. Κάτω από το φωτογραφικό φακό του Nigel Shafran, το iconic μοντέλο συνέθεσε μια ρομαντική και αισθησιακή ατμόσφαιρα. Αβίαστα, φυσικά και τόσο μαγικά χάρισε άρτιες εικόνες, δίνοντας για άλλη μια φορά το δικό της στίγμα.

 

Courtesy of Self Portrait

 

“Αν με ρωτήσετε ποιος βελτιστοποιεί το πνεύμα και τη γυναίκα της αυτοπροσωπογραφίας, είναι, και ήταν πάντα, η Kate Moss. Η τεράστια όρεξή της για τη ζωή και η μολυσματική αίσθηση της διασκέδασης είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις γυναίκες, που σκέφτομαι όταν σχεδιάζω τις συλλογές μου. Υπάρχει αυτή η αίσθηση της αβίαστης ελευθερίας και δίψας για ζωή”, δήλωσε ο σχεδιαστής Han Chong. 

 

Courtesy of Self Portrait

 

“Αυτό που λατρεύω για το Self-Portrait είναι το μοναδικό τους στυλ και ευελιξία που προσελκύει πολλές διαφορετικές γυναίκες. Ο Ηan σχεδιάζει για τη σύγχρονη γυναίκα και μου αρέσει η προσέγγιση του στη δημιουργική διαδικασία”, πρόσθεσε το supermodel.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.