Home / Fashion  / Η Kate Moss και η Candice Swanepoel στην πρώτη καμπάνια της Mônot

Η Kate Moss και η Candice Swanepoel στην πρώτη καμπάνια της Mônot

monot

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια της Mônot, με μοντέλα τις Kate Moss, Amber Valletta, Candice Swanepoel και Jourdan Dunn, φωτογραφήθηκε στη Σαουδική Αραβία από το φωτογραφικό δίδυμο Luigi & Iango.

 

Η Mônot, του Λιβανέζου σχεδιαστή Eli Mizrahi, θα ξεκινήσει την πρώτη διαφημιστική της καμπάνια αυτήν την εβδομάδα.

Γνωστή για τα υπέροχα, βραδινά της ρούχα με καθαρές γραμμές, απλά σχήματα και καμπύλες, η Mônot πήγε με τις Kate Moss, Jourdan Dunn, Candice Swanepoel, Mariacarla Boscono, Amber Valletta, Xiao Wen και Alek Wek τον Ιανουάριο στην AlUla, έδρα του πρώτου μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο αναμένεται να ανοίξει στο κοινό τον Οκτώβριο.

 


Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το φωτογραφικό δίδυμο Luigi & Iango κοντά στη Μαράγια, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο κτίριο με καθρέφτες στον κόσμο. Τα ασπρόμαυρα γυναικεία outfits έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους πετρώδεις χρυσούς χρωματισμούς της περιοχής.

Εμπνευσμένη από τον σύγχρονο καλλιτέχνη Lucio Fontana και τον αρχιτέκτονα Eero Saarinen, η συλλογή βασίζεται σε μια γεωμετρική αντίληψη, όπου οι έντονες σιλουέτες και τα ανοίγματα δημιουργούν ένα νεο-φουτουριστικό στιλ.

 

 

Το styling της καμπάνιας ανέλαβε η Carine Roitfeld, το μακιγιάζ ο Georgi Sandev και τα μαλλιά έγιναν από τον Luigi Murenu. Ο Mizrahi με τις επιλογές του για το team της φωτογράφισης ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα υπήρχε η συμμετοχή πολλών και διαφορετικών πολιτισμών και εθνικοτήτων, ενώ η εταιρεία παραγωγής της καμπάνιας αποτελούταν μόνο από γυναίκες, ώστε να τονίσει τους διευρυμένους ορίζοντες των πολιτών της Σαουδικής Αραβίας.

 

 

 


Από τις 8 Ιουλίου, οι διαφημίσεις της νέας καμπάνιας της Mônot θα εμφανίζονται κυρίως στο διαδίκτυο και όλοι όσοι συμμετείχαν θα δημοσιεύουν εικόνες στα social media.

 

 

 

 

Επιπλέον, o Mizrahi έχει ξεκινήσει τη δημιουργία ενός coffee-table βιβλίου αφιερωμένου στο ταξίδι τους στην στην AlUla, γεμάτο με εικόνες της καμπάνιας και backstage. Το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, θα σταλεί στους πελάτες του brand.

 

 

Η Mônot, η οποία κυκλοφόρησε επίσημα τον περασμένο Σεπτέμβριο, πωλείται online αλλά και μέσω καταστημάτων όπως τα Harvey Nichols και η Luisa Via Roma. Μοναδικά σχέδια έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως οι Zendaya, Saoirse Ronan και Demi Moore.

 

www.monot.co

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!