Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Kate Moss είναι το νέο πρόσωπο των Skims

Η Kate Moss είναι το νέο πρόσωπο των Skims

Το brand της Kim Kardashian, Skims, ανακοίνωσε ως νέο πρόσωπο το supermodel Kate Moss.

 

Το αιώνιο fashion icon και απόλυτο supermodel Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καλοκαιρινή καμπάνια των Skims. Η Kim Kardashian επέλεξε την Moss για το νέο πρόσωπο του brand και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα iconic. Στη φωτογράφηση το μοντέλο φοράει μερικά από τα best selling products από τις συλλογές Cotton και Fits Everybody.

 

Courtesy of Skims

 

“Γνώρισα για πρώτη φορά την Kate το 2014, μέσω του Riccardo Tisci, και εντυπωσιάστηκα αμέσως από το αναιδές χιούμορ της, την αυθεντική και κλασική ομορφιά της. Eίμαστε φίλες έκτοτε. Είναι το πρόσωπο της μόδας, ορίζοντας ολόκληρες γενιές πολιτισμού και στυλ και έχω την τιμή να την χαρακτηρίσω ως το νέο πρόσωπο των SKIMS, αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε η Kim

 

Courtesy of Skims

 

Αυτό που κάνει η Kim με το brand είναι τόσο φρέσκο και σύγχρονο. Δημιουργεί τα εσώρουχα που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και που ταιριάζουν απόλυτα. Τα φοράω εγώ, η κόρη μου, ακόμα και η μητέρα μου”, δήλωσε το μοντέλο.

 

 

www.skims.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.