Home / Cozyhome  / Η JYSK μας προσκαλεί να ζήσουμε το πιο hygge καλοκαίρι

Η JYSK μας προσκαλεί να ζήσουμε το πιο hygge καλοκαίρι

jysk
Είτε ανανεώνουμε την αυλή μας, είτε θέλουμε να μετατρέψουμε το μικρό μπαλκόνι μας σε hygge καταφύγιο, στη JYSK βρίσκουμε όλες τις λύσεις που χρειαζόμαστε, μέσα από μια πλούσια, νέα συλλογή επίπλων και προϊόντων κήπου.

 

Όπως υπόσχεται και το όνομά της, η JYSK προσφέρει οτιδήποτε χρειαζόμαστε για το σπίτι! Η ιστορία της διεθνούς αλυσίδας ειδών σπιτιού ξεκίνησε το 1979 από το Aarhus της Δανίας, ως όνειρο ζωής του ιδρυτή της, Lars Larsen. Σαράντα δύο χρόνια μετά, η εταιρεία μετρά περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε 51 χώρες όλου του κόσμου! Το πρώτο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2015 και σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 44 καταστημάτων στη χώρα μας.

 

Jysk summer

 

Τώρα, που το καλοκαίρι μας χαμογελά, η Δανέζικη εταιρεία παρουσιάζει μια υπέροχη, νέα συλλογή επίπλων κήπου και προϊόντων εξωτερικού χώρου και μας προσκαλεί να δώσουμε μια hygge νότα στη θερινή διαβίωσή μας.

 

 

Στα καταστήματα JYSK ανακαλύπτουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, ακόμα και μέσα στο αστικό περιβάλλον, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης!

 

 

Χάρη στις αμέτρητες επιλογές που μας προσφέρει η εταιρεία, μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον εξωτερικό μας χώρο, είτε πρόκειται για τον κήπο της κατοικίας, είτε για το μπαλκόνι του διαμερίσματός μας.

 

 

Σετ επίπλων κήπου ή μπιστρό, τραπεζαρίες, ομπρέλες, ξαπλώστρες, φωτιστικά σώματα, υφάσματα και διακοσμητικά είναι λίγες μόνο από τις κατηγορίες προϊόντων εξωτερικού χώρου της JYSK.

 

jysk new summer collection

 

Η JYSK στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Τη νέα συλλογή επίπλων και προϊόντων κήπου της εταιρείας μπορούμε να ανακαλύψουμε και στην 67η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, που φιλοξενείται στο Άλσος “Δημήτρης Ζωγόπουλος”, έως τις 23 Μαΐου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης (καθημερινά, 10:00 – 22:00), οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της JYSK θα βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να μας φέρουν σε επαφή με το Σκανδιναβικό design, που πρεσβεύει η Δανέζικη εταιρεία.

 

jysk b

 

jysk logo

www.jysk.gr
Facebook: @JYSK.gr
Instagram: jyskgr

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin