Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Julia Roberts είναι η νέα ambassadress της Chopard

Η Julia Roberts είναι η νέα ambassadress της Chopard

Η πασίγνωστη ηθοποιός Julia Roberts ορίστηκε ως η καινούργια ambassadress της Chopard, πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια.

 

Γνωστή pretty woman με iconic χαμόγελο, η Julia Roberts έγινε η καινούργια ambassadress της Chopard, καθώς και το νέο πρόσωπο της καμπάνιας Happy Sport. Η καμπάνια ξεκινάει αύριο και παρουσιάζει δύο νέα Happy Sport ρολόγια του οίκου. Για την παρουσίαση της νέας συνεργασίας, με την ηθοποιό, δημιουργήθηκαν διαφημιστικές πινακίδες, ψηφιακή και συντακτική παρουσίαση και τρία video. Στα τελευταία, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί, σε σκηνοθεσία του Xavier Dolan και styling της Elizabeth Stewart.

 

Courtesy of Chopard

 

Παίρνουμε μια μικρή γεύση από backstage και απολαμβάνουμε ένα Q&A με την Julia, και την ίδια να μοιράζει αγάπη στο κοινό, φορώντας τα νέα κομμάτια. Τα νέα ρολόγια είναι το λιγότερο εντυπωσιακά. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της Chopard, παρακολουθούμε στο χέρι μας μια μοναδική χορογραφημένη περιστροφή των διαμαντιών.

 

 

 

Το χαμόγελο της ηθοποιού, η κομψότητα, το όμορφο πνεύμα και το υποκριτικό της ταλέντο πάντα ενέπνεαν την creative director του οίκου, Caroline Scheufele.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.