Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jodie Comer έρχεται για να κατακτήσει τον κόσμο της υποκριτικής.

Η Jodie Comer έρχεται για να κατακτήσει τον κόσμο της υποκριτικής.

Γνωρίστε την πολλά υποσχόμενη ηθοποιό Jodie Comer, μέσα από ενδιαφέροντα facts για τη ζωή και την καριέρα της.

 

Η Jodie Comer γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1993 στην Αγγλία. Όταν ήταν στο σχολείο, αποκλείστηκε από μια ομάδα χορού και αποφάσισε, τελευταία στιγμή, να παρουσιάσει έναν μονόλογο. Ο καθηγητής θεάτρου ενθουσιάστηκε και την παρακίνησε να πάει σε μια audition του BBC Radio 4, όπου και ήταν ο πρώτος της ρόλος.

 

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση με μια εμφάνιση στη σειρά The Royal Today. Από τότε έχει συμμετάσχει στις εξής σειρές: Justice, Doctors, Vera Remember me, The White Princess.

 

 

Ο ρόλος που την έκανε ευρέως γνωστή, μέσα από τον οποίο έδειξε το μεγάλο της υποκριτικό ταλέντο είναι στη σειρά Killing Eve. Υποδύεται τη fashion icon villain, Villanelle μαζί με τη Sandra Oh.

 

 

Το 2019 συμμετείχε και στην τελευταία ταινία Star Wars. Αυτό το έτος θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε δυο πολυαναμενόμενες ταινίες, Last Duel και Free Guy.

 

 

Μπορεί να μιλήσει με πολλές διαφορετικές προφορές, θέλει να συνεργαστεί με τη Julie Wlalters και προτιμάει να ζει ακόμα με την οικογένεια της.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.