Home / Beauty  / Η Jill Stuart κυκλοφορεί μία elegant make up collection!

Η Jill Stuart κυκλοφορεί μία elegant make up collection!

H chic make up collection της Jill Stuart!

H σχεδιάστρια Jill Stuart κυκλοφορεί τη νέα της make up συλλογή, που για ακόμη μία φορά θα ενθουσιάσει τις beauty lovers. 

 

 

Η νέα συλλογή μακιγιάζ που ονομάζεται ¨My black dress” περιλαμβάνει μία παλέτα με σκιές ματιών σε τέσσερις αποχρώσεις, πούδρες σε 2 αποχρώσεις και 6 λαμπερά κραγιόν.

 

Η νέα σειρά της designer αναλαμβάνει να μας κάνει πιο λαμπερές και εκθαμβωτικές σε βραδινές και επίσημες περιστάσεις, καθώς όπως λέει και το όνομά της σκοπεύει να μας χαρίσει σούπερ glam look στις εμφανίσεις μας με το αγαπημένο μας μάυρο φόρεμα! 

 

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη συγκεκριμένη συλλογή, αλλά και και για τη νέα Holiday Collection μακιγιάζ της Jill Stuart στο www.jillstuart-beauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!