Home / Beauty  / Η Jennifer Lawrence για το νέο άρωμα του Dior!

Η Jennifer Lawrence για το νέο άρωμα του Dior!

Η Jennifer Lawrence είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του Dior, Joy!

Μετά την πρόσφατη συνεργασία της με το γαλλικό οίκο για το Pre-Fall 2018 Campaign, η Jennifer Lawrence ποζάρει ξανά για τον Dior και γίνεται το νέο πρόσωπο για το καινούργιο του άρωμα ”Joy”!

Bringing memories back

Jennifer Lawrence είναι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Όπως δήλωσε η εντυπωσιακή ηθοποιός, τα αρώματα του γαλλικού οίκου είναι συνυφασμένα με την μητέρα της, «Η Miss Dior με οδηγεί στην μητέρα μου. Ήταν το άρωμα που φορούσε η μαμά μου και το πρώτο άρωμα που μύρισα ποτέ “!

To άρωμα ”Joy”  όπως λέει και το όνομά του έχει ως στόχο να δώσει χαρά στις γυναίκες. Αποπνέοντας γλυκύτητα και φρεσκάδα, με νότες από μανταρίνι, περγαμόντο και τριαντάφυλλο είναι το απόλυτο beauty μυστικό για κάθε γυναίκα!

Η Jennifer Lawrence για το νέο άρωμα του Dior!

Το άρωμα κυκλοφόρησε την 1 Σεπτέμβρη σε όλες τις beauty boutique της Dior. Δείτε το σποτ στο οποίο η ηθοποιός είναι πιο όμορφη από ποτέ!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!