Home / Cozyhome  / Architecture  / Η Jennifer Aniston ανοίγει το σπίτι της στην Καλιφόρνια

Η Jennifer Aniston ανοίγει το σπίτι της στην Καλιφόρνια

cozy vibe architecture jennifer an
Η όμορφη ηθοποιός μας ξεναγεί στην κατοικία της, μέσα από το Architectural Digest.

H Jennifer Aniston, εκτός από πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, φαίνεται να έχει και υψηλό γούστο, αν κρίνουμε από το νέο της σπίτι στην Καλιφόρνια, τις πόρτες του οποίου άνοιξε στο αρχιτεκτονικό περιοδικό Architectural Digest.

 

Η ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως αν δεν ακολουθούσε την υποκριτική, θα επέλεγε να γίνει designer, καθώς όλη η διαδικασία της αναζήτησης υφασμάτων και χρωμάτων είναι κάτι, που “γεμίζει” την ψυχή.

 

Η Aniston απέκτησε το σπίτι το 2011, μια μονοκατοικία αρχικά σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones, που ακολούθησε ένα στυλ αρκετά minimal για τα γούστα της ηθοποιού. Έτσι, αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι, με τη βοήθεια τον interior designer Stephen Shadley, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για την αναδιαμόρφωση και της προηγούμενης κατοικίας της. Έτσι, στην κατοικία προστέθηκαν πολλά οργανικά στοιχεία, ενώ χρησιμοποιήθηκαν υλικά, όπως το ξύλο, ο χαλκός και η πέτρα. Όπως η ίδια η ηθοποιός δήλωσε “ Το sexy είναι σημαντικό, αλλά η άνεση είναι απαραίτητη”, καθώς δείχνει τον vintage καναπέ Jean Royère Polar Bear, τις Jacques Adnet πολυθρόνες και το Mies van der Rohe ανάκλιντρο.

 

cozy vibe architecture jennifer an cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

 

Τα υφάσματα εσωτερικού χώρου που επιλέχθηκαν, οφείλονται στη δημιουργική ομάδα των “Shadley and L.A.” designers Kathleen και Tommy Clements, και Jane Hallworth.

 

cozy vibe architecture jennifer an cozy vibe architecture jennifer an

 

Η ηθοποιός περιγράφει το στυλ του σπιτιού ως “Όταν ο παλιός κόσμος συναντά τον κανούργιο”, περιλαμβάνοντας μία μείξη ετερόκλητων στοιχείων, όπως ταπετσαρίες ζωγραφισμένες στο χέρι, 50‘s έπιπλα, ιαπωνέζικες αντίκες, και εξπρεσιονιστικά έργα τέχνης. Σκοπός μου ήταν κάθε γωνιά να έχει κάτι να σου δείξει. Δουλέψαμε σκληρά, ώστε να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα” δήλωσε η Jennifer Aniston στο Architectural Digest.

 

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

 

O σχεδιαστής υπαίθριων χώρων Marcello Villano και η αρχιτέκτονας τοπίου Anne Attinger, αναδιαμόρφωσαν τους εξωτερικούς χώρους, με τη λογική δωματίων που επικοινωνούν μεταξύ τους, περιλαμβάνοντας βεράντες και μικρούς κήπους, εμπνευσμένους από το ασιατικό στυλ.

 

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλέιψουμε την πισίνα, στην οποία Aniston και Theroux περνούν στιγμές διασκέδασης με τους φίλους τους και τα τρία σκυλιά τους. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι όταν αντικρίζει τον σύζυγό της να κινείται μέσα στο σπίτι τους, νιώθει ότι δε θα ήθελε να βρίσκεται κάπου αλλού.”

 

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

cozy vibe architecture jennifer an

 

Φωτογραφίες: François Dischinger

Πηγή: Architectural Digest

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath