Home / Beauty  / Η Jaclyn Hill συνεργάζεται με τη Morphe για 2η φορά

Η Jaclyn Hill συνεργάζεται με τη Morphe για 2η φορά

Η Jaclyn Hill συνεργάζεται με τη Morphe για 2η φορά
Έρχεται μία νέα σούπερ παλέτα με σκιές. 

Μία νέα παλέτα με εντυπωσιακές αποχρώσεις από σκιές έρχεται με τη συνεργασία της διάσημης Youtuber Jaclyn Hill με το brand Morphe, που είναι ήδη γνωστό στις beautistas για τα ποιοτικά καλλυντικά του.  

 

https://www.instagram.com/p/B8g15zMg68x/

 

Η Youtuber έκανε γνωστή την κυκλοφορία της νέας συλλογής με ένα video στο κανάλι της YouTube, όπου και αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη νέα παλέτα, η οποία θα περιλαμβάνει 35 αποχρώσεις δίνοντας τη δυνατότητα ποικιλίας σε όσους αγαπούν το μακιγιάζ. 

 

Η Jaclyn Hill συνεργάζεται με τη Morphe για 2η φορά

 

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω video αλλά και στο Instagram της Jaclyn Hill και ανακαλύψτε περισσότερα για τη νέα παλέτα Morphe X Jaclyn Hill Volume II, που είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις 13 Φλεβάρη. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!