Home / Beauty  / Η Irina Shayk μας παρουσιάζει το νέο Oscar de la Renta άρωμα

Η Irina Shayk μας παρουσιάζει το νέο Oscar de la Renta άρωμα

Oscar de la Renta

Ο διάσημος οίκος Oscar de la Renta κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο άρωμά του “Alibi”, με πρωταγωνίστρια την Irina Shayk.

 

Σαγηνευτική και εντυπωσιακή η Irina Shayk μας καλωσορίζει στον κόσμο των αισθήσεων του Oscar de la Renta. Φορώντας ένα εκπληκτικό, sexy και maxi μαύρο φόρεμα, δημιουργεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο χώρο. Ακόμα και αν ο οίκος μετράει 60 αρώματα, το νέο Alibi σηματοδοτεί μια νέα αρχή και μια νέα κατεύθυνση. Αποτελεί το πρώτο fragrance που σχεδιάστηκε από τους creative directors, Fernando Garcia και Laura Kim. Το Alibi φιλοξενείται σε ένα γυάλινο και κομψό μπουκάλι.

 

 

Μέσα από το καινούργιο άρωμα, οι creative directors επιθυμούν να εκφράσουν την εξέλιξη της σύγχρονης γυναίκας και της σημερινής θηλυκότητας. Είναι κομψό, αισθησιακό, αλλά ταυτόχρονα και ενδυναμωμένο. Ο κόσμος εξελίσσεται και εμείς εξελισσόμαστε μαζί του. Μανταρίνι, ginger, ορχιδέα, βανίλια, πραλίνα και κεχριμπάρι δημιούργησαν το νέο άρωμα.

 

 

“Η Irina μπόρεσε να συλλάβει ακριβώς το νέο πνεύμα που ανακαλύπτουμε, μέσα από το νέο άρωμα. Η εμπιστοσύνη, η εξυπνάδα της και ο αισθησιασμός της είναι πράγματα που πάντα θα μας εμπνέουν. Αποτελεί την τέλεια επιλογή, καθώς κατάφερε να νιώσει ότι νιώθουμε και να τα ενσωματώσει στην καμπάνια”, δηλώνει ο Fernando Garcia.

 

 

Αποκτήστε ένα ονειρεμένο άρωμα, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, εδώ.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.