Home / Cozyhome  / Η Home Creations Apostolides παρουσιάζει τη νέα Connubia outdoors collection

Η Home Creations Apostolides παρουσιάζει τη νέα Connubia outdoors collection

Connubia Home Creations Apostolides
Η Home Creations Apostolides μάς προσκαλεί να ζήσουμε μια πολύχρωμη και χαρούμενη υπαίθρια εμπειρία με τη νέα outdoors collection της Connubia by Calligaris.

 

Από το 1997, η Home Creations Αpostolides παρέχει καινοτόμες προτάσεις στον χώρο της επίπλωσης του σπιτιού και των επαγγελματικών χώρων. Χάρη στη συνεργασία της με τους πιο σημαντικούς ιταλικούς και ισπανικούς οίκους, η εταιρεία παρέχει μία πλούσια και εκλεκτή γκάμα design επιλογών, για να συνθέσουμε τους χώρους των ονείρων μας. Πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή της Home Creations Apostolides αποτελεί η outdoor collection της ιταλικής Connubia by Calligaris. Πολύχρωμη και χαρούμενη, η νέα collection αντλεί έμπνευση από τη φύση, για να δώσει ξεχωριστό χρώμα και στυλ σε κάθε -οικιακό ή επαγγελματικό- εξωτερικό χώρο. Οι επιμέρους σειρές της νέας collection της Connubia δίνουν όλες τις λύσεις υπαίθριας διαβίωσης που αναζητάμε, εστιάζοντας στην αντοχή, τη χρηστικότητα και την αισθητική υπεροχή.

 

YO!

Συνώνυμοι με την κομψότητα, οι καναπέδες και οι καρέκλες της σειράς YO! διαθέτουν σωληνοειδές μεταλλικό πλαίσιο, ειδικά επεξεργασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Οι πλάτες και τα μπράτσα τους έχουν κατασκευαστεί με επίπεδη ύφανση, ενισχυμένη με πολυπροπυλένιο. Τα μαξιλάρια των καναπέδων έχουν αφαιρούμενα, αδιάβροχα καλύμματα, με προστασία από τις ακτίνες UV, ώστε να μην ξεθωριάζουν.

 

Home Creations Apostolides connubia

Καναπές Yo!, μαξιλάρια Sunny, coffee table Stulle και χαλί Voyager.

 

STULLE

Το STULLE coffee table διαθέτει μεταλλικό σκελετό, που έχει υποστεί επεξεργασία και επίστρωση για εξωτερική χρήση. Οι κορυφές του διατίθενται σε HPL ή σε ανακυκλωμένο Eco-stone.

 

POF

Τα σκαμπό POF είναι πλήρως επενδεδυμένα με υδατοαπωθητικό ύφασμα Sunbrella®, το οποίο προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία και είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα, τη μούχλα και τους λεκέδες. Μπορούμε να το σύρουμε εύκολα, χάρη στη λαστιχένια λαβή του.

 

Home Creations Apostolides Pof connubia

Footstools Pof.

 

EASY

Με σωληνοειδές πλαίσιο και επίπεδες επιφάνειες από λεπτό μέταλλο, ειδικά επεξεργασμένες για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ο πάγκος, το stoool, οι καρέκλες και το τραπέζι της σειράς Easy, ενσαρκώνουν αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομα της σειράς. Την ευκολία! Το τραπέζι, μάλιστα, προσαρμόζεται απόλυτα σε κάθε ανάγκη μας, χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος του.

 

Home Creations Apostolidis easy voyager

Καρέκλα και τραπέζι Easy, χαλί Voyager.

 

SUNNY

Τα μαξιλάρια SUNNY, με αφαιρούμενα καλύμματα, είναι κατάλληλα για εξωτερική χρήση και μπορούν να ταιριάξουν με οποιονδήποτε καναπέ της συλλογής. Το ύφασμα Sunbrella® είναι αδιάβροχο και προστατεύει από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, το ξεθώριασμα, τη μούχλα και τους λεκέδες.

 

Home Creations Apostolides sunny

Καναπές Easy και μαξιλάρια Sunny.

 

ACADEMY

Η καρέκλα ACADEMY διαθέτει κέλυφος από πολυπροπυλένιο και κομψή βάση, που έχει υποστεί επεξεργασία, για να είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση. Ένα διαχρονικό κομμάτι που δένει τέλεια με οποιοδήποτε υπαίθριο περιβάλλον.

 

Home Creations Apostolides academy dorian

Καρέκλες Academy και τραπέζι Dorian.

 

DORIAN

Το επεκτεινόμενο τραπέζι DORIAN είναι μια απόλυτα πρακτική επιλογή. Έχει μια πολύ ελαφριά βάση αλουμινίου και διατίθεται με δύο διαφορετικές επιλογές για την επίπεδη επιφάνειά του, HPL ή κεραμική.

 

BAYO

Οι monoblock καρέκλες και σκαμπό BAYO από πολυπροπυλένιο ξεχωρίζουν για την τολμηρή σιλουέτα και τις στρογγυλεμένες άκρες τους, που αναδεικνύουν την ομορφιά της απαλής κωνικής πλάτης. Μάλιστα, μπορούν να στοιβαχτούν σε ύψος έως 6 μ., κάτι που τις καθιστά ιδανικές και για επαγγελματικούς χώρους.

 

Home Creations Apostolides Bayo

Καρέκλες και σκαμπό Bayo.

 

VOYAGER

Το χαλί VOYAGER είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από υφαντά νήματα πολυπροπυλενίου και ιδανικό για εξωτερική χρήση. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη μούχλα.

 

Yo!

Τραπέζι και καρέκλες Yo!.

 

Ανακαλύψτε όλη τη νέα outdoor collection της Connubia by calligaris στη Home Creations Apostolides.
Αδριανουπόλεως 24, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 414690
www.home-creations.gr

 

Στην κεντρική εικόνα: Καναπές Easy, διθέσιο footstool Rider, μαξιλάρια Sunny, footstool Pof, τραπεζάκια Yo! και χαλί Voyager.

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin