Home / Family  / Η Harper Beckham φοράει το πρώτο custom-made φόρεμα που σχεδίασε η μαμά της

Η Harper Beckham φοράει το πρώτο custom-made φόρεμα που σχεδίασε η μαμά της

Η Harper Beckham φοράει το πρώτο custom-made φόρεμα που σχεδίασε η μαμά της
Πρόκειται για ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής  με την υπογραφή της Victoria Beckham.

Η οικογένεια Beckham στήριξε τη Victoria Beckham στην επίδειξη μόδας για τη συλλογή της σεζόν Fall/Winter 2020. Εκεί ανάμεσα στον David Beckham, τους δύο από τους τρεις γιους της οικογένειας Cruz και Romeo, ήταν και η μικρή κόρη του διάσημου ζεύγους Harper Beckham. Η χαριτωμένη Harper που είναι σήμερα 8 ετών κατάφερε να ξεχωρίσει και να συζητηθεί για το φόρεμα που επέλεξε για την περίσταση. 

 

Η Harper Beckham φοράει το πρώτο custom-made φόρεμα που σχεδίασε η μαμά της

 

Υποστηρίζοντας τη μαμά της φόρεσε φυσικά κάτι δικό της. Το πρώτο custom-made φλοράλ φόρεμα που είχε σχεδιάσει η Victoria, το οποίο συνδύασε με οπακ καλσόν που της πήγε περίφημα. Η περήφανη μαμά έγραψε σχετικά σε ένα post που ανέβασε στο Instagram account της: “Το πρώτο φόρεμα Υψηλής Ραπτικής της Harper! Φιλιά στη Rita και την υπόλοιπη ομάδα VB! Η Harper πραγματικά το λάτρεψε”.

 

 

Η μικρή Harper φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της και αγαπάει ήδη πολύ τον κόσμο της μόδας. Όπως τα πράγματα δείχνουν η μικρή είναι μία ανερχόμενη fashionista.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!