Home / Fashion  / Η Hailey Bieber και ο Jaden Smith στην νέα καμπάνια των Levi’s®

Η Hailey Bieber και ο Jaden Smith στην νέα καμπάνια των Levi’s®

hailey_bieber_jaden_smith_levis_cover

Η Hailey Bieber και ο Jaden Smith πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια των Levi’s®, η οποία φωτογραφήθηκε πριν την πανδημία και κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες.

 

Το γνωστό μοντέλο είναι το πρόσωπο που αντιπροσωπεύει το γνωστό Levi’s® 501 και είχε συμμετάσχει σε προηγούμενη καμπάνια, ενώ αυτή τη φορά ένωσε τις δυνάμεις της με τον γνωστό ράπερ-ηθοποιό και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Ωραία χρώματα, όμορφα ανάλαφρα καλοκαιρινά ρούχα και το Levi’s® 501 σε σορτς.

 

hailey_bieber_jaden_smith_levis

 

 

hailey_bieber_jaden_smith_levis

 

 

Οι ίδιοι έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά και οι δύο αποκαλύπτουν πως πέρασαν καταπληκτικά κατά τη διάρκεια αυτής της φωτογράφισης.

 

 

 

Η νέα καμπάνια των Levi’s® υμνεί την νεανική αισιοδοξία και παροτρύνει τους νέους να συνεχίσουν να είναι χαρούμενοι παρά τις καταστάσεις και να ελπίζουν.

 

 

 

hailey_bieber_jaden_smith_levis

 

 

Ο Jaden Smith και η Hailey Bieber είναι στενοί φίλοι εδώ και καιρό, θεωρούν όπως είπαν ότι είναι “σαν οικογένεια” μεταξύ τους. Τώρα περνούν το χρόνο τους σε απομόνωση λόγω της πανδημίας, ελπίζοντας ότι σύντομο όλο αυτό που βιώνουμε θα περάσει. Ο Jaden μάλιστα αναφέρει στο Instagram του πως σαν πέρσι τέτοιο καιρό βρισκόταν και τραγουδούσε στο φεστιβάλ Coachella και σίγουρα του λείπει. 

 

 

https://www.instagram.com/p/B_iqQlMDuf_/

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!