Home / Beauty  / Η Guerlain παρουσιάζει την KissKiss καμπάνια

Η Guerlain παρουσιάζει την KissKiss καμπάνια

Guerlain

Το beauty brand Guerlain δημιούργησε την KissKiss καμπάνια, για να βοηθήσει να σωθούν οι μέλισσες, κυκλοφορώντας ένα εκπληκτικό κραγιόν.

 

Ένα φιλί λάμψης, ένα φιλί φροντίδας και ένα φιλί της φύσης. Η Guerlain κυκλοφορεί την ολοκαίνουργια καμπάνια KissKiss, έχοντας ως σκοπό να βοηθήσει να σωθούν οι μέλισσες. Κάθε φιλί θα είναι ένα φιλί βοήθειας. Η μέλισσα αποτελεί ένα μακροχρόνιο και iconic σύμβολο για το brand. Ένα λαμπερό πλάσμα που είναι πάντα στην καρδιά της Guerlain. Μπείτε στην ιστοσελίδα και ανεβάστε post, φορώντας το κραγιόν και χρησιμοποιώντας το ειδικό φίλτρο και το #GuerlainKissKissChain. Το post θα συνεισφέρει στη φύτευση δέκα χιλιάδων λουλουδιών, στο όνομα της ομορφιάς και της φύσης.

 

Courtesy of Guerlain

 

Τα συστατικά του εκπληκτικού κραγιόν είναι μερικά από τα καλύτερα που προσφέρει η φύση. Πρόκειται για ένα αισθησιακό και γοητευτικό lipstick, με μια γυαλιστερή υφή. Τα χείλη σας ντύνονται με ένα φλογερό κόκκινο και αποκτούν μια μοναδική λάμψη. Διατίθεται σε είκοσι ακαταμάχητες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα των λουλουδιών. Κάθε απόχρωση χαρίζει ένα φρέσκο, πλούσιο και ζωντανό αποτέλεσμα, για φυσική ομορφιά και ευχάριστη διάθεση.

 

 

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας το supermodel Natalia Vodianova, και τα μοντέλα Imari Karanja και Adel Farine. Στο υπέροχο video διασκεδάζουν χορεύοντας, μοιράζοντας φιλιά και κρατώντας λουλούδια. Ανακαλύψτε την καμπάνια, σκορπίστε ένα φιλί και σώστε τις μέλισσες.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.