Home / Beauty  / Η Glossier χαρίζει βαθύ καθαρισμό χάρη στο νέο cleanser!

Η Glossier χαρίζει βαθύ καθαρισμό χάρη στο νέο cleanser!

Ανακαλύψτε το νέο beauty product της Glossier, το Cleanser Concetrate για απόλυτο και βαθύ καθαρισμό.

 

Must have και super essential beauty product, το cleanser. Αναζητούμε συνεχώς το καλύτερο καθαριστικό προσώπου, το οποίο θα αντανακλάει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας. Με γνώμονα την παροχή ενός καθαρού και λαμπερού δέρματος, η Glossier αποφάσισε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό cleanser. Το Cleanser Concetrate εγγυάται στο να χαρίσει τέλειο πλύσιμο προσώπου και βαθύ καθαρισμό, για λαμπερό και υγιές δέρμα. Έχει σχεδιαστεί για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 

Courtesy of Glossier

 

Γεμάτο με στοιχεία της φύσης, περιέχει δραστικά εκχυλίσματα φρούτων, σταφυλιών και καλεντούλα, χωρίς άρωμα. Τα σταφύλια προστέθηκαν για την πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση, η οποία χαρίζει απαλή απολέπιση και λάμψη. Εμπεριέχοντας βιταμίνη Α και C, αμινοξέα και θειικά άλατα, υπόσχονται μεταξένια υφή.

 

Courtesy of Glossier

 

Κυκλοφορεί σε μια κομψή και πορτοκαλί συσκευασία, παραπέμποντας στα χρώματα της φύσης. Η Glossier επισημαίνει και μερικά χρήσιμα tips, για σωστή εφαρμογή. Τρίβουμε καλά το προιόν μεταξύ των χεριών μας, σχηματίζουμε αφρό και κάνουμε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα, για 60 δευτερόλεπτα.

 

Courtesy of Glossier

 

Ανακαλύψτε το στο official site και πετύχετε τα skin goals!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.