Home / Beauty  / Η Estée Lauder πρωτοστάτρια στην #BeCrueltyFree καμπάνια

Η Estée Lauder πρωτοστάτρια στην #BeCrueltyFree καμπάνια

Η Estée Lauder πρωτοστάτρια στην #BeCrueltyFree καμπάνια
Η Estée Lauder μάχεται για να σταματήσει το cosmetics animal testing μέχρι το 2023. 

 

O κολοσσός ομορφιάς Estée Lauder βάζει πλάτη για να σταματήσουν τα πειράματα σε ζώα για τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς, με μία τεράστια καμπάνια. H #BeCrueltyFree καμπάνια σε συνεργασία με το Human Society International αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια που έχει μέχρι στιγμής γίνει για αυτό τον σκοπό. 

 

Η Estée Lauder πρωτοστάτρια στην #BeCrueltyFree καμπάνια

 

 

H καμπάνια έχει ως στόχο να σταματήσει το animal testing στα καλλυντικά προϊόντα. Η Anna Klein senior vice president of Global Corporate Affairs της Estée Lauder δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Humane Society International, μια οργάνωση που υπερασπίζεται με πάθος τα δικαιώματα των ζώων σε όλο τον κόσμο. Η Humane Society International υπήρξε σε αυτή την προσπάθεια ένας θαυμάσιος έταιρος και σύμβουλος στην κοινή μας προσπάθεια να σταματήσουμε τις δοκιμές καλλυντικών σε ζώα παγκοσμίως.” 

 

Η Estée Lauder πρωτοστάτρια στην #BeCrueltyFree καμπάνια

 

Σύμφωνα με την οργάνωση Cruelty Free International, τουλάχιστον 115 εκατομμύρια ζώα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πειράματα σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο και να θυσιαστούν στον βωμό του κέρδους. Η καμπάνια στην οποία συμμετέχουν και άλλα κορυφαία brands ανά τον κόσμο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας Cruelty Free International πρόκειται να βοηθήσει αποτελεσματικά στην προσπάθεια, ώστε μέχρι το 2023 να σταματήσει το animal testing στα προϊόντα. 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!