Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emma Roberts ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της

Η Emma Roberts ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της

Η Emma Roberts ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της
Η γλυκιά ηθοποιός επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα φυσικά… μέσω Instagram post.

Η Emma Roberts διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Η όμορφη ηθοποιός θα γίνει μανούλα και είναι το λιγότερο πανευτυχής. Ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο σύντροφός της ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδιστής Garrett Hedlund, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

 

Το νεαρό ζευγάρι είναι γνωστό πως είναι μαζί τουλάχιστον έναν χρόνο, όμως γενικά κρατούν τα όσα αφορούν στη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όμως η ευτυχισμένη μέλλουσα μαμά αποφάσισε να γνωστοποιήσει τα χαρούμενα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με ένα πολύ γλυκό post και τρεις φωτογραφίες όπου κρατά προστατευτικά την κοιλίτσα της καθισμένη στον καναπέ του σπιτιού της. Δίπλα της στις δύο από τις τρεις φωτογραφίες ο ευτυχής σύντροφός της, την αγκαλιάζει χαμογελαστός. 

Η νεαρή ηθοποιός έγραψε κάτω από το post: “Εγώ … και οι δύο πιο αγαπημένοι μου άνθρωποι!” ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της. Από κάτω πλήθος followers της και πολλοί διάσημοι φίλοι της έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους, μεταξύ των οποίων η Lily Aldridge, η Kaley Cuoco, η Makeup Artist Lisa Eldridge, οι αδερφές Hilton και πολλοί πολλοί άλλοι. 

 

Πολλά συγχαρητήρια στους ευτυχισμένους μέλλοντες γονείς! 

 

https://www.instagram.com/p/CEif_2EAEz3/

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!