Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Puma

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Puma

Η διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa μας παρουσιάζει το νέο παπούτσι της Puma, προσθέτοντας ένα ακόμη project στην καριέρα της.

 

Ασταμάτητη θα χαρακτηρίζαμε την ταλαντούχα Dua Lipa. Αποτελεί ένα από τα hottest ονόματα της pop σκηνής και μας εκπλήσσει συνεχώς με τα καινούργια projects της. Το album της, Future Nostalgia, σημειώνει ακόμα τεράστια επιτυχία και η ίδια συμμετέχει στη νέα της καμπάνια. Το γνωστό brand Puma επέλεξε την τραγουδίστρια ως τη νέα του ambassador, για να μας παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο παπούτσι. Η Dua φόρεσε πρώτη το sneaker The Mayze, αναδεικνύοντας το με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

 

 

Το νέο sneaker είναι μέρος της καμπάνιας She Move Us, στην οποία συμμετέχουν εκτός από τη Lipa, η Winnie Harlow και η Cara Delevigne. Κατασκευασμένο με μια άνετη σόλα πλατφόρμας, το sneaker φτάνει σε τρία χρώματα. Στο πρώτο σχέδιο συναντάμε ένα black and white συνδυασμό, ενώ στο δεύτερο το μαύρο ανταλλάσσεται από ένα δροσερό μπεζ. Για το τρίτο σχέδιο προστέθηκαν παστέλ λεπτομέρειες από πράσινο, ροζ και ανοιχτό γκρι.

 

Courtesy of Puma

 

Super stylish, άνετο και ευκολοφόρετο με τα πάντα αποτελεί ένα από τα hottest sneakers της σεζόν. Θα προσθέσει μια sexy πινελιά στο streetwear σου και θα σε αναδείξει στο απόλυτο it girl. Ανακαλύψτε το νέο σχέδιο της Puma, μέσα από το official site.

 

 

Photo Credits: Mario Sorrenti

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.