Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Drew Barrymore θα κυκλοφορήσει το δικό της lifestyle magazine

Η Drew Barrymore θα κυκλοφορήσει το δικό της lifestyle magazine

Η αγαπημένη ηθοποιός Drew Barrymore συνεχίζει τα επαγγελματικά της σχέδια, αποφασίζοντας την κυκλοφορία ενός lifestyle περιοδικού.

 

Μετά την κυκλοφορία της υπέροχης συλλογής από σκεύη για την κουζίνα, η ηθοποιός Drew Barrymore διευρύνει και πάλι τους επαγγελματικούς της ορίζοντες. Αυτή τη φορά ετοίμασε κάτι διαφορετικό, κάνοντας το ντεμπούτο της στη βιομηχανία του τύπου. Αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Bauer Media Group και να κυκλοφορήσει ένα lifestyle περιοδικό. Το Drew, όπως θα το ονομάσει, θα επικεντρώνεται σε ιστορίες της ηθοποιού, σε ταξίδια, φαγητό και ομορφιά. Η 14 Ιουνίου έχει οριστεί η ημερομηνία της πρώτης κυκλοφορίας, αποκλειστικά στα καταστήματα Walmart, στην τιμή των 9,99 $.

 

 

Μια εβδομάδα αργότερα θα είναι διαθέσιμο και online. Για την ίδια, τα περιοδικά αποτελούσαν μεγάλο μέρος της ζωής και έμπνευσης της. Θα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και η Drew δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη. Εργάζεται για το περιοδικό περίπου δύο χρόνια και με την επίσημη λειτουργία του θα αναλάβει και το ρόλο της editor in chief. Η Barrymore θα αποτελέσει και το πρώτο εξώφυλλο, ως ένα καλωσόρισμα του κοινού. Ένα ακόμα ενδιαφέρον γεγονός είναι η ύπαρξη της στήλης Dear Drew, μέσα από την οποία η ηθοποιός θα απαντάει στις ερωτήσεις των fans. Αν κρίνουμε από τα υπόλοιπα projects της Drew, πιστεύουμε ότι το περιοδικό θα συναντήσει την ίδια επιτυχία.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.