Home / Beauty  / Η Diptyque μεταμορφώνει το “Eau Capitale” σε hair mist

Η Diptyque μεταμορφώνει το “Eau Capitale” σε hair mist

Ανακαλύψτε το ολοκαίνουργιο hair mist της Diptyque, έχοντας ως βάση το signature άρωμα “Eau Capitale”.

 

Μετά την κυκλοφορία της συλλογής “Graphic”, η Diptyque επεκτείνει τα προϊόντα της, φροντίζοντας για τα μαλλιά μας. Το νέο hair mist έχει κυρίαρχη βάση τη μυρωδιά ενός από τα πιο γνωστά αρώματα, το “Eau Capitale”. Εμπνευσμένο από την πόλη που δημιουργήθηκε, την πόλη του φωτός, το Παρίσι, αποτελεί κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις των εσπεριδοειδών. Είναι ένα από τα αρώματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, εκχυλισμένο με περγαμόντο, ροζ μούρα και πατσουλί.

Courtesy of Diptyque

 

Η υπέροχη ασπρόμαυρη συσκευασία του, αντλεί έμπνευση από την αρχιτεκτονική του Παρισιού και από εμβληματικά κτήρια, όπως το Art Nouveau. Αποδίδει φόρο τιμής στην πόλη των χιλιάδων προσώπων και αποτελεί μια θρυλική συμφωνία με πολλές όψεις. Οι δημιουργοί του επιθυμούν να το φανταστείτε σαν τον Πύργο του Eiffel, γεμάτο με τριαντάφυλλα. Εμπλουτισμένο από θρεπτικά συστατικά, προστατευτικό λάδι και καμέλια, θα κάνει τα μαλλιά σας να μυρίζουν άνοιξη όλο το χρόνο.

Courtesy of Diptyque

 

Ελαφρύ και ευαίσθητο αφήνει ένα αρωματικό πέπλο πάνω στα μαλλιά σας. Δυναμώνει και αναζωογονεί την τρίχα, κάνοντας την πιο υγιή. Για τη σωστότερη εφαρμογή, τοποθετήστε το αφού έχετε λούσει τα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε το νέο hair mist εδώ, χαρίζοντας ένα αισθησιακό άρωμα στα μαλλιά σας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.