Home / Cozyhome  / Η Diane Von Furstenberg σχεδιάζει για την H&M Home

Η Diane Von Furstenberg σχεδιάζει για την H&M Home

Η βασίλισσα του στυλ Diane Von Furstenberg συνεργάζεται με το διάσημο brand Η&Μ Home, φέρνοντας το στυλ στο σπίτι σας.

 

 

Διαμόρφωσε τον κόσμο της μόδας, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Έφερε επανάσταση στο σχέδιο και άξια καλείται ως βασίλισσα του στυλ. Η Diane Von Furstenberg, μια από τις δυναμικότερες γυναίκες, συνεργάζεται με το H&M Home. Φέρνει τον κόσμο της μόδας στο σπίτι μας και κυκλοφορεί μια από τις καλύτερες συλλογές της χρονιάς. Παροτρύνει κάθε λάτρη της μόδας, και μη, να ασχοληθεί περαιτέρω με το interior design.

 

Diane Von Furstenberg

Courtesy of H&M

 

Η συλλογή χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και τολμηρά patterns. Leopard και zebra print πρωταγωνιστούν, φέρνοντας ένα δυναμικό στυλ στο χώρο σας. Στη Diane Von Furstenberg Χ Η&M Home μπορείτε να βρείτε 31 διαφορετικά κομμάτια! Διακοσμητικά είδη, κουβέρτες, ριχτάρια, διακοσμητικά κουτιά, δίσκοι, φλιτζάνια, γυάλινα χρωματιστά βάζα και πιατάκια. Ωστόσο, δύο από τα είδη ξεχωρίζουν.

 

Courtesy of H&M

 

Posters με inspirational quotes από την ίδια τη σχεδιάστρια, προσδίδουν νότες αισιοδοξίας. Προσφέρουν έμπνευση και κίνητρο για ένα μονοπάτι ζωής, που χάραξε η Diane. Επιπλέον, μια μοναδική και πολυτελές ρόμπα σπιτιού, με το iconic μοτίβο “Diane”, αποτελεί ένα one of a kind κομμάτι. Λατρεύει τα animal prints και τα ζωηρά χρώματα, ενθαρρύνοντας μας να τα εντάξουμε στον προσωπικό μας χώρο, για θετικότερη ενέργεια.

 

Courtesy of H&M

 

Η καμπάνια γυρίστηκε στο σπίτι της ίδιας τη σχεδιάστριας και την επιμελήθηκε προσωπικά, ώστε να αντικατοπτρίζει το προσωπικό της στυλ. Μη χάσετε την ευκαιρία να διακοσμήσετε το χώρο σας με πινελιές μιας πραγματικής fashion legend. Την Παρασκευή 16 Απριλίου η εντυπωσιακή συλλογή θα είναι διαθέσιμη εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.