Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Diane Keaton στην πιο stylish αναδρομή της ζωής της

Η Diane Keaton στην πιο stylish αναδρομή της ζωής της

Kατάφερε να χωρέσει σε ένα Instagram post ολόκληρες δεκαετίες γεμάτες στυλ!

 

Η Diane Keaton εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στην υποκριτική, με ταινίες που έχουν “σημαδέψει” το αμερικανικό σινεμά, είναι πάνω απ’ όλα μια γυναίκα με προσωπικό στυλ, άποψη και υψηλή αισθητική στα πάντα.

 

Ένα μοναδικό στυλ, το οποίο η ίδια “υπηρετεί” εδώ και δεκαετίες, δίνοντάς μας εικόνες βγαλμένες θαρρείς από fashion editorial.

 

 

H Keaton λατρεύει τα κοστούμια σε αυστηρές, ανδρόγυνες γραμμές, τα μεγάλα καπέλα και τον πάντα διαχρονικό συνδυασμό του άσπρου-μαύρου.

 

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει τη δική της αναδρομή σε παλιές, αγαπημένες εμφανίσεις της, οι οποίες “σημάδεψαν” τις δεκαετίες που πέρασαν θετικά και αρνητικά για εκείνη.

 

 

 

Σε ένα περιεκτικό video στο Instagram, κατάφερε να συγκεντρώσει τις δικές της λατρεμένες αλλά και λιγότερο αγαπημένες εμφανίσεις της, κάνοντας παράλληλα σχόλια για καθεμία από αυτές.

 

 

Η ίδια μιλάει στην κάμερα, φορώντας ένα ψηλόμεσο, φαρδύ τζιν και λευκό πουκάμισο. “Από πολύ μικρή ηλικία λάτρευα τη μόδα! Με τη μαμά μου διαλέγαμε σχέδια, της έλεγα τι μου αρέσει και μου το έραβε.” Η ηθοποιός εξηγεί ότι ακόμα κόβει τις αγαπημένες της εικόνες μόδας από περιοδικά, από τα οποία αντλεί έμπνευση εδώ και δεκαετίες.

 

 

 

Εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, τρελές παρεμβάσεις σε outfits, όπως φούστες πάνω από παντελόνια και δεκάδες ακόμη statement looks, περνούν μπροστά από τα μάτια των εκατομμυρίων followers της.

Εμείς ανήκουμε στους φανατικούς οπαδούς της ιδιαίτερης αυτής ultra stylish προσωπικότητας, η οποία μας εμπνέει και μας δίνει ιδέες για τις δικές μας στυλιστικές απόπειρες.

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath