Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η cool και ταυτόχρονα glam εμφάνιση της Jennifer Lopez

Η cool και ταυτόχρονα glam εμφάνιση της Jennifer Lopez

Η cool και ταυτόχρονα glam εμφάνιση της Jennifer Lopez
Στο after party του Super Bowl. 

Είναι είδωλο, είναι θεά, είναι μια πραγματική pop star. Ο λόγος για την JLo που τόλμησε στυλιστικά και κατάφερε να μην πέσει στην παγίδα μιας λάθος εικόνας. Μετά τo εντυπωσιακό show της με την επίσης αγαπημένη Shakira στο Super Bowl Halftime Show η υπέρλαμπρη JLo βρέθηκε μετά του συντρόφου της στο After Party με μία ομολογουμένως πιο cool διάθεση. 

 

 

 

Η Λατίνα star φόρεσε ένα baggy denim παντελόνι με κεντημένα strass, ένα κορμάκι στο χρώμα του δέρματος επίσης επενδυμένο με strass και χαμηλά διάφανα υποδήματα με ιριδίζοντα στοιχεία. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ολόλευκο denim πανωφόρι, εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια και ένα λαμπερό clutch. Σε ό,τι αφορά το make up και τα μαλλιά της τα άφησε ανέπαφα μετά το show και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. 

 

 

 

 

Προχωρώντας σε έναν κάπως ανορθόδοξο στυλιστικό συνδυασμό, συνέθεσε ένα outfit ταυτόχρονα cool και λαμπερό που της παρέχει αφενός άνεση και αφετέρου μία glam διάθεση. Μας αρέσεις Jennifer! 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!