Home / Beauty  / Η Chicago West μοντέλο για την KKW Beauty!

Η Chicago West μοντέλο για την KKW Beauty!

Η Chicago West πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Kim Kardashian

Η Chicago West, κόρη των Kanye West και Kim Kardashian, έκανε το πρώτο της διαφημιστικό για τη καμπάνια της KKW Beauty.

 

 

Η μικρότερη κόρη του διάσημου ζευγαριού, αν και δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το πρώτο έτος της ηλικίας της, πόζαρε για τον φακό και έγινε μια λιλιπούτεια μοντέλα! 

 

https://www.instagram.com/p/BpZkCTjH52r/?taken-by=kimkardashian

 

Η μικρή Chicago κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο χώρο του μόντελιγκ ποζάροντας μαζί με τη μητέρα της Kim για το λανσάρισμα των νέων προϊόντων του brand της μαμάς της, Flashing Lights Pressed και Loose Powder Pigments. Η Kim την κρατά στοργικά στην αγκαλιά της, ενώ και οι δυό τους έχουνε τα μάτια κλειστά.

 

 

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο account της Kim Kardashian West έλαβε θετικά, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια με πολλούς από τους followers να μιλούν για εμπορική εκμετάλλευση της μικρής Chicago από τη μητέρα της. Εσείς τι λέτε; 

 

 

KKWbeauty.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!