Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Chiara Ferragni είναι η νέα global ambassador του οίκου Bulgari

Η Chiara Ferragni είναι η νέα global ambassador του οίκου Bulgari

Η διάσημη ιταλίδα fashion influencer, Chiara Ferragni, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον οίκο Bulgari.

 

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μετράει 23, 5 εκατομμύρια followers, η Chiara Ferragni ανακοίνωσε την καινούργια της συνεργασία. Η fashion influencer είναι η νέα global ambassador του οίκου Bulgari, προσθέτοντας μια ακόμα συνεργασία με luxury fashion brands στο ενεργητικό της.

 

“Έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε την Chiara Ferragni στην οικογένεια Bulgari ως νέα παγκόσμια πρέσβειρα. Νομίζω ότι η Chiara ενσαρκώνει τέλεια το πιο αυθεντικό πνεύμα της εταιρείας μας, το οποίο βασίζεται σε πολύ θετικές αξίες, όπως χαρά, δημιουργικότητα, ομορφιά, μεγαλοπρέπεια, ποιότητα, αλλά και χάρη και γενναιοδωρία. Στο νέο της ρόλο, η Chiara θα είναι δίοδος που θα κάνει τα μηνύματά μας να αντηχούν και στις νέες γενιές. Είναι επίσης για μένα, ως Διευθύνων Σύμβουλος, ένας εξαιρετικός πρωταγωνιστής στις τάσεις της μόδας και της πολυτέλειας”, δήλωσε ο Jean Christophe Babin.

 

 

“Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μέλος της οικογένειας Bulgari, επειδή υπάρχει ένας ισχυρός δεσμός, όχι μόνο με το εμπορικό σήμα, αλλά και με τον Jean-Christophe Babin και τη Lucia Silvestri. Η κληρονομιά του Bulgari αφορά το θάρρος, την τόλμη και το εμβληματικό ιταλικό design,διάσημο σε όλο τον κόσμο, όλες τις αξίες που μοιραζόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να επικεντρωθούμε στον κοινωνικό αντίκτυπο με τις μελλοντικές μας δραστηριότητες”, δηλώνει η Chiara.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.