Home / Fashion  / Η Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα της Chanel!

Η Charlotte Casiraghi είναι η νέα πρέσβειρα της Chanel!

Ο θαυμασμός και οι μακροχρόνιες σχέσεις της, με τονδιάσημο οίκο, κατέστησαν τη Charlotte την καταλληλότερη εκπρόσωπο για τη Chanel.

 

Ο γαλλικός οίκος ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά τη νέα πρέσβειρα του, για το έτος που έρχεται, τη Charlotte Casiraghi. Η ίδια θα αποτελέσει και το πρόσωπο της νέας collection Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, της οποίας η φωτογράφηση έγινε στο Μονακό από την Inez van Lamsweerde και τον Vinoodh Matadin. Η Charlotte, αποτελεί σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές του οίκου. Η μακροχρόνια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τον Karl Lagerfeld, αλλά και τη Virginie Viard, ο μεγάλος της θαυμασμός για τη Chanel από μικρή ηλικία και η παρουσία της σε πολλά events και fashion shows, οδήγησαν στη νέα συνεργασία.

 

 

Επιπλέον, η Charlotte, κατέχοντας πτυχίο στη φιλοσοφία και τη λογοτεχνία, θα είναι ιδανική και για τη προώθηση του νέου project του διάσημου οίκου με τίτλο  “ Literary rendez vous at rue Cambon”. Η Chanel επιθυμεί να φέρει κοντά γυναίκες συγγραφείς και ηθοποιούς, φίλες του οίκου, για να διαβάσουν και να συζητήσουν, τόσο τα προσωπικά τους έργα, αλλά και σύγχρονα ή ιστορικά λογοτεχνικά πρόσωπα, που θαυμάζουν.

 

 

www.chanel.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.