Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Cardi B θα κυκλοφορήσει τη δική της haircare line

Η Cardi B θα κυκλοφορήσει τη δική της haircare line

Η διάσημη rapper Cardi B ανακοίνωσε στα social media της, ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το δικό της hair care brand.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα η γνωστή και ιδιαίτερη rapper Cardi B δημοσίευσε στο Instagram ένα video, στο οποίο δείχνει τα φυσικά της μαλλιά. Για τη συγκεκριμένη “αποκάλυψη” δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα, για το πώς δείχνουν τα μαλλιά της. Με αφορμή την κακή κριτική που έλαβε, ανακοίνωσε πώς θα δημιουργήσει τη δικιά της haircare line. Εργάζεται από το σπίτι, με hair stylists, με σκοπό να περάσει το δικό της κοινωνικό μήνυμα.

 

 

Επιθυμεί οι άνθρωποι να μάθουν περισσότερα για τα “Afro-latina” μαλλιά. Ο καθένας από εμάς, σύμφωνα με τη rapper, οφείλει να αποδέχεται τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου και να σέβεται τις υπόλοιπες εθνικότητες. Για την ίδια, τα μαλλιά, όπως και η προσωπικότητά μας, ορίζονται από το DNA και τη συμπεριφορά μας, όχι από τον τόπο καταγωγής μας. Εύχεται να καταφέρει κάτι σημαντικό, κυκλοφορώντας ένα brand για φροντίδα και “εκπαίδευση” για τα μαλλιά μας.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.