Home / Beauty  / Η Cara Delevingne και η Charlize Theron υμνούν τη γυναικεία αλληλεγγύη

Η Cara Delevingne και η Charlize Theron υμνούν τη γυναικεία αλληλεγγύη

Η Cara Delevingne και η Charlize Theron υμνούν τη γυναικεία αλληλεγγύη
Οι δύο μούσες του Dior στηρίζουν τις γυναίκες στο νέο του project. 

O οίκο Dior έχει συνεργαστεί υπέροχα με τις δυο stars στο παρελθόν και θεώρησε πως είναι οι πιο κατάλληλες επιλογές για το συγκεκριμένο project που αφορά στην ενδυνάμωση των γυναικών και στη γυναικεία αλληλεγγύη. Με την Cara Delevingne έχει συνεργαστεί στο Dior makeup και την υπέροχη Charlize Theron στο θρυλικό άρωμα J’adore. 

 

Οι δύο Μούσες του πολυτελούς οίκου ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με τον Dior δημιούργησαν μία σειρά video-πορτρέτων, στα οποία σπουδαίες γυναίκες αφηγούνται τη δική τους προσωπική ιστορία. Ακολουθώντας το πολύ ενδιαφέρον αυτό project, οι δύο stars κοιτούν τον φακό και μοιράζονται με όλους μας τη δική τους ιστορία, και εν γένει την ιστορία της κάθε γυναίκας, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για ουσιαστική ισότητα των φύλων σήμερα.  

#DIORSTANDSWITHWOMEN #DIORCHINUP

 

 

Η ιστορία της Charlize Theron. 

 

 

 

Η ιστορία της Cara Delevingne.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!