Home / Fashion  / Η Bulgari Magnifica collection ενσαρκώνει την ιταλική dolce vita

Η Bulgari Magnifica collection ενσαρκώνει την ιταλική dolce vita

O οίκος κοσμημάτων παρουσίασε τη Bulgari Magnifica collection, μέσα από ένα εντυπωσιακό και πολυτελές show.

 

 

Η Bulgari Magnifica collection έδωσε ζωή στο μοναδικό dolce vita στυλ με ένα εντυπωσιακό show, στο οποίο δέσποσε η κομψότητα και η πολυτέλεια. Μια τεράστια συλλογή 350 κοσμημάτων και ρολογιών, με εξαιρετικούς πολύτιμους λίθους και τολμηρά σχέδια. Τα supermodels Vittoria Ceretti, Lily Aldrigde, Solange Smith και Blesnyea Minher πρωταγωνίστησαν στο μαγικό video, αναδεικνύοντας τα κοσμήματα και φορώντας παραμυθένιες δημιουργίες στην Opera d’Arte.

 

Αν και πρωτεύουσα του οίκου είναι η Ρώμη, το show έλαβε χώρα στο Μιλάνο. Ένας μέρος που επηρεάστηκε σοβαρά από την πανδημία, το οποίο στήριξε ο οίκος με μια δωρεά. Στη legendary Galleria Vittorio Emmanouele πραγματοποιήθηκε το catwalk, ως μια επιτομή του ιταλικού glamour και της κομψότητας της Belle Epoque εποχής. Chiara Ferragni, Tuna Kunakey και Ester Esposito αποτέλεσαν τις brand ambassador της συλλογής.

 

 

 

 

Με βάση το χρώμα, ο οίκος επιθυμεί να σκορπίσει αισιοδοξία, ομορφιά και πολύ χαρά. Ωστόσο, κυρίαρχη θέση κατέχει η γυναίκα και η δύναμη που κρύβει μέσα της. Πηγή έμπνευσης η ιταλίδα ζωγράφος Artemisia Gentileschi. Διαχρονικά και απόλυτα κομψά, τα καινούργια κοσμήματα φέρνουν μαγεία και πολυτέλεια στο σύνολο σας, μια πινελιά, τόσο εντυπωσιακή, που σου κόβει την ανάσα.

 

 

www.bulgari.com

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.