Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Blair του Gossip Girl στην πιο κομψή της εμφάνιση

Η Blair του Gossip Girl στην πιο κομψή της εμφάνιση

Κομψή και εντυπωσιακή πόζαρε στο κόκκινο χαλί παρέα με τον σύζυγό της. 

H Blair του Gossip Girl βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φιλμ Ready or Not στο Los Angeles και κατάφερε να μαγνητίσει τον φακό και τα βλέμματα με την chic και ταυτόχρονα χαριτωμένη εμφάνισή της. 

 

Η Blair του Gossip Girl στην πιο κομψή της εμφάνιση

 

Η όμορφη ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, Leighton Meester, εθεάθη στο red carpet δίπλα στον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Adam Brody (California Teens), ο οποίος φορούσε ένα μαύρο κομψό κοστούμι, με μία ενδιαφέρουσα γραβάτα την οποία σέταρε με τα παπούτσια του. Η γλυκιά Leighton επέλεξε για την εμφάνισή της ένα chic, μάξι σατέν φόρεμα σε floral μοτίβο από την collection του Michael Kors.  Το συνδύασε με λεπτεπίλεπτα Jimmy Choo σανδάλια σε σαμπανιζέ απόχρωση και με ένα χαριτωμένο Michael Kors box clutch.

 

Η Blair του Gossip Girl στην πιο κομψή της εμφάνιση

Η Blair του Gossip Girl στην πιο κομψή της εμφάνιση

 

Εκτός από το λουλουδάτο μοτίβο που έδωσε μία νότα ρομαντισμού και κομψότητας, ξεχώρισε η διακριτική ζώνη που τόνιζε τη μέση της, τα όσο πρέπει λαμπερά κοσμήματά της αλλά και το απαλό make up που ανέδειξε τα χαρακτηριστικά της και την έκανε να φαίνεται ακόμη πιο νέα και φυσική. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!